Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Zatím bez porážky

Starší žáci ani v posledním letošním vystoupení, v sobotu 15.12. ve SH Č.Budějovicích, nenašli přemožitele a připsali si další dvě vítězství, nad FBC Jokers Č.Budějovice a FBC Písek


Autor: Daniel Sedlák | Datum: 16.12.2012 - 22:32 | Zhlédnuto: 3777x

FBC JIP Český Krumlov - FBC Jokers Č.Budějovice 14:0 (3:0,6:0,5:0)

Od sobotního rána jsem dostával jeden telefon za druhým, jak měli rodiče problémy vyjet s auty na zamrzlé vozovky. Nakonec vše dobře dopadlo a my jen s malým zpožděním dorazili do nedaleké SH v Č.Budějovicích. Jediný, kdo nedokázal dojet a užít si velmi vydařeného výkonu svého týmu, byl Pavel Wunsch.

Poslední tým z tabulky, začal sice velmi statečně, zkoušel napadat, ale naši hráči Jokers nepustili vůbec k ničemu a jen velmi málo akcí přešlo krumlovskou polovinu hřiště. A proto je velká škoda, že využití tak velkého tlaku bylo ke konci korunováno "jen 14:0".

G: Massaro 2x, Řepa 3x, Hanák 3x, Matějček, Bašta, Chochol, Kouba     A: Matějček 2x, Bašta, Sedlák Š.2x, Frost 2x, Maurenc


FBC JIP Český Krumlov - FBC Sokol Písek 7:4 (4:2,1:0,2:2)

Ve druhém utkání jsme narazili na Písek, s kterým jsme se loni přetahovali o první místo v tabulce. Podle odehraných zápasů měl Písek letos půl zápasů vyhraných a půl prohraných.

Přesto, že jsme kluky burcovali, podcenili soupeře a již ve druhém střídání po pěkné písecké akci středem hřiště dostali gól. Bylo vidět, že písecký tým sice hodně ztratil ze své loňské síly, když jim odešel silný ročník 1997, přesto mají šikovné technické hráče, kteří umí dát gól, ale není to již kompaktní týmová hra. Po obdrženém gólu, jsme stáhli hru na dva útoky, kluci se probrali a během 5 minut otočili zápas na 4:1. Bylo patrné, že zaměření tréninku na spolupráci celé pětky začíná nést své ovoce, kluci v útočném pásmu nezůstávali stát, krásně točili hru přes obránce a ty vysílali střely na branku jednu za druhou. Nutno podotknout, že střela a produktivita, které se věnujeme nejvíce je stále velmi slabá. Ale po kombinační stránce byla útkání zvládnuta velmi dobře.

Po zatažení hry, křídlem do soupeřova pásma, se vystřídali v zakončení všichni kluci z první lajny, nejprve Matějček, potom Massaro a nakonec Bašta. Matějček ještě jednou zakončil, když si v rohu narazil s Massarem, protáhl se mezi dvěma hráči na střed a vyslal střelu do růžku. Ke konci třetiny kluci lehce zanedbali obsazování hráčů a to šikovnému píseckému křídlu stačilo, aby snížil na 4:2. V druhé třetině jsme poměrně dlouho svírali píseckou svatyni, ale gól přišel až po ukázkové narážečce, když Matějček na křídle vyslal přímou nahrávku na zbíhajícího Baštu doleva a ten vrátil na střed na Matějčka, který v klidu uklidil míček k tyčce nad golmanovu nohu. Góly pak začali znovu padat až ve třetí třetině. Po pěkném kolotoči, již písecký přestávali stíhat, Matějček z rohu našel na obraně Maurence a ten pěknou střelou zvýšil na 6:2. Dvě minuty na to soupeř po nenápadné akci a několika soubojích ve středním pásmu, vystřelil z nevelké vzdálenosti a míček zapadl do naší sítě, 6:3. Poslední gól do písecké branky dal Hanák, po vyběhnutí z obrany a samostatné akci se dostal až na "hrušku" a zavěsil k tyčce na 7:3. Bohužel poslední slovo měl soupeř, nepokrytí soupeře před brankou nás stálo snížení na konečných 7:4.

G: Hanák, Matějček 3x, Bašta, Maurenc, Massaro   A : Matějček 3x

 

Sestava: G: Vajsochr, Němec, Komárek

H: Maurenc, Chochol, Hanák, Homolka M, Malát, Massaro, Matějček, Bašta A, Frost, Řepa, Kouba, Bašta V., Turnhofer, Sedlák Š.

Výsledky - tabulka

O nás v novinách