Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Žádný apríl...jen 3 body

Ani Doležalova střelecká forma nepřinesla tolik potřebných šest bodů, když se v nedělních zápasech prvního apríla střetlo mužské Áčko s týmy Třeboně a Kaplice.


Autor: Jan Trestr | Datum: 5.4.2012 - 07:58 | Zhlédnuto: 3990x

SK Santos Třeboň

FBC Český Krumlov - SK Santos Třeboň 6:1 (0:0|3:0|3:1)

Existenčně důležitý zápas sehrál Krumlov se svým přímým konkurentem, třeboňským Santosem.

Zápas začal nervózně z obou stran, což přineslo vcelku nemastnou neslanou první třetinu. Ve druhé části už se konečně ukázala přeci jen vyšší kvalita krumlovských. Dvakrát se prosadil Doležel a jednou Homolka. S náskokem tří gólu vstupoval Krumlov do třetí třetiny uklidněn. To se hned projevilo, Třeboň dokázala skórovat. Naštěstí drama odmítnul Doležel, který tak završil hattrick, znovu pak ještě skóroval Homolka a Trestr.

Branky: Doležal (Konrád), Doležal (Trestr), Homolka (Doležal), Doležal (Čáslava), Homolka (Doležal), Trestr (Šulc)

 

FBC Spartak Kaplice

FBC Český Krumlov - FBC Spartak Kaplice 7:13 (1:4|3:3|3:6)

Druhý zápas přinesl rychlé vystřízlivění z vítězné potřeboňské euforie. I když se povedlo skórovat Doležalovi hned po 7 vteřinách, první třetinu ovládla jednoznačně čtyřmi góly Kaplice. I úvod druhé třetiny patřil Doležalovi, bohužel na jeho gól znovu Kaplice reagovala sérií tří gólů. Krumlov zkusil reagovat taktickým přesunutím Žáka do útoku. Tomu se hned v první střídání podařilo vstřelit branku. Naději dále přiživili Feferle a Doležal. Po jejich snížení byl rozdíl jen dvougólový. Bohužel, v tomto zápase krumlovským nevycházelo zhola nic. Kapličtí zvýšili na 8:5, Krumlov reagoval góly Trestra a Šestáka. I když se soupeř zdál být zralý na ručník, další šťastné góly naopak srazili do kolen naše borce.

Branky: Doležel (Šesták), Doležel (Šesták), Žák (Čáslava), Feferle (Trestr), Doležal, Trestr (Feferle), Šesták (Doležal)

Sestava: Kudláček – Šesták, Čáslava, Žák, Prokeš – Konrád, Homolka, Doležal, Feferle, Šulc, Trestr