Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Velký boj a nakonec 4 body!

V neděli 15.01.2012 sehrál tým dorostu FBC DDM Český Krumlov v Obloukové hale v Písku dva zápasy 2.ligy divize V západ s mužstvy FBC Strakonice a TJ. Sokol Písek B


Autor: Miroslav Lindner | Datum: 17.1.2012 - 14:30 | Zhlédnuto: 4244x

FBC Strakonice

FBC DDM Český Krumlov - FBC Strakonice 3:3 (0:3|1:0|2:0)

Utkání  se třetími Strakonicemi se nevyvíjelo vůbec dobře, již v 59 vteřině jsme obdrželi první gól a dokonce Krumlovští po první třetině  prohrávali již 3:0. Tuto třetinu charakterizovalo časté vylučování krumlovských. Ve druhé třetině snížil kapitán mužstva Honza Lindner a tím nastartoval celé mužstvo, které začalo konečně plnit příkazy trenéra a utkání dovedlo do konečného stavu 3:3. Obě zbývající branky vstřelil starší žák Michal Matějček, kdy vyrovnávací gól padl dokonce sedm vteřin před koncem utkání!!! Utkání se vedlo ve velmi bojovném duchu s větší smůlou na holích našich dorostenců, jehož důkazem je nastřelení několika tyčí. Nakonec remíza byla zasloužená pro oba týmy.

TJ Sokol Písek B

FBC DDM Český Krumlov - TJ Sokol Písek B 6:5 (2:3|2:1|2:1)

Druhý zápas se nesl ve velmi svižném tempu, kde dorost FBC DDM Český Krumlov stále dotahoval podceňovaný tým TJ. Sokol Písek B. Opět jsme propadli v obranné fázi a první třetinu jsme prohráli v poměru 3:2. Ve druhé třetině se hra trochu uklidnila a krumlováci ji vyhráli 1:2. Třetí třetina kopírovala tu druhou a v infarktovém závěru jsme dosáhli vítězství  5:6, byť jsme dohrávali v oslabení a soupeř nasadil vražedné tempo. Na brankách se podíleli Pepa Hošek dvakrát a po jedné brance Kuba Homolka,David Bína,Radek Hanák a Honza Lindner. Tímto vítězstvím se naši dorostenci posunuli po prohře Strakonic s favorizovaným Pískem A  4:7 a velmi pěkné třetí místo v tabulce divize.

Sestava:T.Kostka, J.Lindner, D.Malý, Duc Hoang  Hai, D.Haitman, D.Nguyen, D.Bína, A.Adamják, P.Fornbauem,J.Homolka,D.Sedlák, N.Masaro, J.Hošek, R.Hanák a J.Linek.