Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Strhující boj se smutným koncem

O víkendu v sobotu se v Kaplici odhrála další část III.juniorské ligy. Proti našim barvám se postavila juniorka z Milevska a z Kaplice. Bohužel marodka nás připravila o další hráče a na výsledku se to podepsalo.


Strhující boj se smutným koncem
Autor: Daniel Sedlák | Datum: 29.2.2016 - 00:00 | Zhlédnuto: 3663x

FBC Český Krumlov – FBC Došwich Milevsko 13:4 (7:2, 4:1, 2:1)

Nešťastný termín zápasů v době jarních prázdnin a marodka a zranění způsobili, že jsme do nedaleké Kaplice odjížděli bez našich urostlých centrů Pepčů Malečka a Hoška a dalších hráčů.

Na první zápas s Milevskem jsem klukům zdůrazňoval, aby hráli co nejefektivněji, nenapadali a šetřili síly na mnohem důležitější zápas s Kaplicí.

Navržená taktika bohužel zůstavala jen u slov a kluci s chutí a vervou rozehráli hru "kočka myš" a během první třetiny se skóre vyšplhalo na 7:2. Dál jsem kluky klidnil a upozorňoval, že budeme síly potřebovat později, ale otevřené hřiště a hůře hrající soupeř sváděl naše hráče ke zvyšujícímu tempu a chutí nastřílet co nejvíce gólů. Což samozřejmě ocenili naši fanoušci, ale v druhém zápase nám potom přeci jen chyběli síly. Až v poslední třetině kluci zvolnili, ale stále tolik neroztahovali hru přes celé hřiště s více nahrávkami.

"Velmi pěkné akce a střely zakončené v síti soupeřovi branky".

B: Forst, Kouba, Sedlák 4x, Hanák 3x, Malát, Hajsák 2x, 

A: Sedlák, Kouba, Hajsák 3x, Hanák, Malát 2x, Forst, Wunsch 2x

 

FBC Český Krumlov – FBC Spartak Kaplice 4:6 (2:3, 2:2, 0:1)

Náš největší rival ve skupině, tým Kaplice, s kterým jsme museli vyhrát, pokud jsme chtěli pomýšlet na první místo v tabulce. Hala se pomalu zaplnila a v hledišti již nebylo místo k sezení, bubny a trubky v rukách fanoušků, to vše vytvářelo úžasnou atmosféru tohoto zápasu, nazvaného předčasným finálem.

Hala se již téměř zaplnila a fanoušci se teprve zahřívali, když hned ve druhé minutě, po rychlém pasu z obrany, si Sedlák na sebe kličkou navázal dva hráče a posunul na Maláta a ten otevřel skóre utkání, 1:0. Kapličtí fanoušci byli zaražení a naše část v hledišti vybuchla. Bohužel nám vedení nevydrželo dlouho. Přestože jsem kluky nabádal, aby více sevřeli střední pásmo a nevysouvali se tolik, kapličtí hned v další minutě po kratším rozehrání mezi obránci přehodili po mantinelu míček do otevřeného středního pásma, odtud šla rychlá nahrávka na rychle rozeběhlé křídlo středem pole, naši obránci místo, aby zastavili soupeře v tomto momentě, oba couvli o pár kroků, soupeř míček zpracoval a svižnou střelou zápěstím mezi obráncema zavěsil do našeho horního růžku, 1:1.

 

B: Malát 2x, Sedlák 2x

A: Sedlák, Hanák, Hajsák

Sestava:

Golmani: P.Němec

Hráči: D.Sedlák, R.Hajsák, D.Kouba, P.Wunsch, M.Forst, T.Malát, R.Hanák, R.Sikuta

 

Další zápas máme v sobotu 12.3.2016 v Pelhřimově - Pelhřimov a Bystřici

 

Výsledky, tabulka