Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Soustředění v Horní Stropnici

Letošní soustředění bylo opět v překrásném prostředí Horní Stropnice a tentokrát jsme ho museli vzhledem k nárůstu členů již rozdělit na dvě kategorie, 24.- 28.8.2013 pro mladší a starší žáky a 28.8.- 1.9.2013 pro dorost a juniory, muži pak sestavu doplnili 30.8.- 1.9.2013.


Soustředění v Horní Stropnici
Autor: Daniel Sedlák | Datum: 8.9.2013 - 17:58 | Zhlédnuto: 3917x

První skupinu absolvovali se svými svěřenci Venca Čáslava a Verča Netušilová, a druhou skupinu pak Daniel Sedlák s Vencou Čáslavou a Lukášem Homolkou. Využili jsme každou možnou chvilku k rozvoji koordinace, zručnosti, síly a dovednosti. K tomu nám pomohli i poloprofesionální trenéři z ČB a připravili nám v Po a v Pá tréninkové dopoledne (spolupráce s nimi bude pokračovat i v sezoně, další jejich návštěva je naplánována ve středu 11.9.na všech trénincích).

Prvních několik dní propršelo, takže se soustředění odehrávalo téměř celé pod střechou, až ke konci týdne se počasí umoudřilo a mohli jsme využít i okolní prostředí. Zejména pak výšlap na Dobrou Vodu, a potom i na Kraví horu s rozhlednou na vrcholu. Ke konci soustředění v sobotu bylo počasí tak nádherné, že jsme neodolali, využili vynikající tip a sjeli jsme do nedaleké rakouské vesničky Harbach a zamakali si v místní lesní tělocvičně. Večer jsme měli tělíčka již tak unavená, že jsme je šli uložit do horké termální vody v dalším rakouském lákadle - lázních Sole-Felsen-Bad v Gmündu.