Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Rekord i záchrana…

Hráči Krumlova vyrazili do haly v daleké Třešti v kritické situaci. Vzhledem k podivnému předpisu soutěže bylo pro udržení třetí ligy nutné vyhrát oba zápasy...


Rekord i záchrana…
Autor: Jan Trestr | Datum: 4.5.2012 - 12:05 | Zhlédnuto: 4064x

FBC Český Krumlov – SK Juvenis Přibyslav 20:2 ( 8:0,7:0,5:2)

Do prvního zápasu se krumlovským postavilo šest hráčů už jistě sestupující SK Přibyslav. Zápas se hrál slušně řečeno v plážovém tempu a soupeř se zmohl maximálně tak na slovní odpor. Proto se dařilo úspěšně navyšovat vedení až k nejvyšší výhře klubu ve třetí lize.

Tento spíše tréninkový zápas umožnil vyzkoušení kombinací, z nichž některé se podařilo i úspěšně zakončit. Popisovat góly bohužel kvůli jejich počtu nedokážu. Proto pouze výčet střelců: Sedlák 5x, Konrád 3x, Bednář 3x, Homolka 2x, Trestr 2x, Čáslava 2x, Feferle, Doležal, Šesták

FBC Český Krumlov – Spartak Pelhřimov B 6:4(4:1,1:3,1:0) 

O poznání těžším soupeřem byl lídr ligy, mužstvo Pelhřimova. Jenže nutnost velela vítězit. S tím se sžil Doležal a hned v první minutě zakončil samostatnou akci pěkným blafákem. Pelhřimov sice kontroval, ale první třetina jasně patřila Krumlovu. Napřed skóroval bombou z dálky Bednář, pak tečoval do vlastní sítě Konrádovo nahození jeden z obránců a nakonec proměnil volný úder pomocí natrénovaného signálu Šesták.

Ve druhé třetině se podařilo Pelhřimovu snížit až na rozdíl jediného gólu. Na jejich snahu o vyrovnání odpověděl Homolka. A i když se podařilo soupeři snížit ještě jednou, Homolkova střelka znovu nemlčela a dala výsledku konečnou podobu.

Branky: Homolka 2x, Doležal, Konrád, Šesták, Bednář

Sestava: Kudláček – Konrád, Šesták, Čáslava- Doležal, Homolka, Bednář, Trestr, Sedlák, Feferle

 

Výsledná tabulka

http://www.cfbu.cz/redakcni_system/index.php?tabulka=1&soutez=4101