Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přípravka ve Strakonicích nedala soupeřům šanci

Na další, v pořadí třetí turnaj přípravka vyrazila s osmi odvážnými Rytíři do strakonické obloukové haly. Turnaj se konal ve sváteční nedělní dopoledne 17. listopadu. Čekaly nás zápasy se dvěma píseckými týmy a také s bílým a červeným týmem domácích.


Přípravka ve Strakonicích nedala soupeřům šanci
Autor: Tomáš Hrachovský | Datum: 21.11.2019 - 00:00 | Zhlédnuto: 4218x

Utkání proti Žralokům z Písku, se kterými jsme na předchozím turnaji prohráli, bylo tentokrát jednoznačně v režii Rytířů. Skóre 7:0 hovoří za vše.

V druhém souboji nás vyzvaly doposud suverénní Strakonice červení. Díky pozorné, aktivní obraně a proměňování šancí jsme se brzy dostali do vedení 4:1. Od tohoto stavu Rytíři polevili v rychlém přístupu k protivníkovi a soupeř v krátkém rozmezí korigoval výsledek dvěma vstřelenými brankami. Závěr už si kluci pohlídali a červené Strakonice tak poprvé v tomto ročníku poznaly porážku. Těší nás, že to bylo právě v utkání s Rytíři. 

V zápase s bílými Strakonicemi se prosadili i nováčci a krumlovští zápas ovládli s konečným výsledkem 6:0.

Poslední utkání s Myšáky z Písku bylo dlouho vyrovnané. První branka Rytířů padla až v druhé polovině vymezeného času, nakonec kluci přidali ještě další dvě branky, aniž by inkasovali. 

Třetí turnaj byl z pohledu výsledků nadmíru povedený, ale nejen to. Kluci zaslouží pochvalu zejména za velkou bojovnost, přístup k bránění a střeleckou produktivitu. Odměnou jim budiž celkové vítězství na turnaji, tři utkání bez obdržené branky, vítězství nad dosud neporaženým týmem a výsledné skóre 20:3, na kterém se brankami podíleli všichni zúčastnění hráči.