Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Priority ....??!!

Prosím o přečtení tohoto krátkého dopisu a předem děkujeme za podporu. Dan Sedlák


Autor: Václav Čáslava | Datum: 26.9.2012 - 13:50 | Zhlédnuto: 3916x

Dobrý den,

letos dostal náš klub jedinečnou příležitost a to zahrát si nejvyšší florbalovou soutěž v republice (první ligu dorostu)!!!
Píši Vám, neboť se tu objevují omluvenky typu: ,, V sobotu nepojedu, mám hokej, fotbal ..“
Pro kluky je dobré, že hrají více sportů a sami je v tomto podporujeme, je to výborné pro jejich rozvoj koordinace a cítění hry, ale neuvědomují si, že při zápase v hokeji či fotbale se krumlovští střetnou jen a pouze se soupeři na okresní vyjímečně na krajské úrovni, zatímco florbal jim nyní nabízí zahrát si republikovou a tudíž i mnohem kvalitnější soutěž!!
Florbal je druhým největším sportem v ČR a je jen otázkou času než se dostane i před fotbal. Navíc florbalové výběry  (dorostu a juniorů) umožňují klukům se dostat i do reprezentace. Což v jiném sportu není, sami jistě nevěříte, že si kluka z Krumlova všimne reprezentační hokejový či fotbalový trenér. Tady tu příležitost má a je pouze jen na něm, jestli ji využije a bude na tréninkách makat, aby si ho trenéři na výběrech všimli.

Proto bych Vás chtěl požádat o větší podporu, aby kluci mohli využít svou příležitost. Když nebudou jezdit na turnaje a chodit na tréninky, může se stát, že i spadneme a to by znamenalo, že příští sezony, si naše nižší ročníky už nejvyšší soutěž také nemusejí nikdy zahrát, což by pro ně, ale i pro klub, bylo velká škoda. Prosíme o zamyšlení...

Děkuji za pochopení.

Václav Čáslava
FBC Český Krumlov
tel.:732353932
e-mail: casa1978@seznam.cz