Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Příliš mnoho neproměněných šancí = jen jeden bod

V daleké Bystřici musel tým Áčka odehrát další dva souboje, kde se předsevzal přivét minimálně tři body, několikrát po nich šahal, ale slabá koncovka rozhodla...


Příliš mnoho neproměněných šancí = jen jeden bod
Autor: Jan Trestr | Datum: 22.2.2012 - 20:24 | Zhlédnuto: 3936x

Sokol Havlíčkův Brod B

FBC Český Krumlov - Sokol Havlíčkův Brod B 4:4 (3:1|0:1|1:2)

18.2.2012 čekal hráče Krumlov odveta z minulého turnaje, kdy se podařilo srovnat na konečných 5:5 půl minuty před koncem. I do tohoto zápasu vstoupil Krumlov aktivně a byl lepším týmem. To se promítlo i do skóre. Soupeři se sice podařilo jít do vedení, ale Homolka přesnou střelou vyrovnal a zápas otočil po blafáku Doležal. Těsně před koncem první třetiny ještě navýšil skóre Homolka. Bohužel se soupeř nevzdal, a ve třetí třetině se mu podařilo vyrovnat. Následoval série vyloučení Krumlova. V jednom z nich utekla dvojice Doležal Trestr, a druhý jmenovaný vrátil krumlovským vedení. To bohužel ztratili 8 vteřin před koncem. Utkání s Havlíčkovým Brodem tak skončilo znovu remízou.

FBC UNITED Č.Budějovice

FBC Český Krumlov - FBC UNITED Č.Budějovice 2:4 (0:1|1:0|1:3)

Druhý zápas přinesl rychlé utkání se spoustou sprinterských soubojů, někdy dohranými až za hranicemi pravidel. Bohužel ani v tomto utkání se nepodařilo proměňovat šance, které si Krumlov vytvářel. Soupeř šel dvakrát do vedení, dvakrát se podařilo srovnat po gólech Feferleho a Šestáka. Bohužel nešťastný gól z půlky krumlovské srazil do kolen a špatně rozehraný signál při powerplay znamenal výhru United 4:2.

Sestava: Kincl – Šesták, Čáslava, Žák – Trestr, Homolka, Feferle, Trněný, Sedlák, Doležal