Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Nové dresy měly úspěch a muži si přivezli 6bodů

Pozdnější výjezd z Č.Krumlova, dlouhá cesta a 3 objížďky na cestě, způsobily příjezd do Třebíče v momentě, kdy měl začít zápas. K těmto obtížím, když přidáme dvě porážky z prvního turnaje, to vše způsobilo, že mužstvo se opravdu semklo a hrálo konečně jako tým.


Nové dresy měly úspěch a muži si přivezli 6bodů
Autor: Daniel Sedlák | Datum: 20.10.2012 - 20:22 | Zhlédnuto: 4137x

TJ Spartak Třebíč

FBC Český Krumlov - TJ Spartak Třebíč 5:0 (1:0|2:0|2:0)

V sobotu 20.10.2012 se vydalo mužstvo Krumlova bojovat o důležité body do Třebíče. Chyběli sice dvě silné opory David Žáků a David Feferle, a družstvo bylo doplněné dokonce třemi nováčky, ale mělo obrovskou touhu změnit nelichotivou  bilanci z prvního turnaje. V šatně jsme si řekli, že se maximálně podpoříme a budeme hrát odzadu, a hlavně jako tým. Toto "heslo" jsme si opakovali několikrát a spolu s kouzlem nových dresů se nám opravdu vše téměř dařilo, co jsme si naplánovali.

Hrálo se ve vysokém tempu a hlavně tvrdě, soupeř využíval své fyzické výšky a konstituce a nedával našim útočníkům, ani kousek svého území zadarmo. Hra byla velmi vyrovnaná a i na šance bylo nerozhodně. Až v 10. minutě, po nahrávce z obrany, Homolka okamžitě prodloužil na Konráda a ten střelou z velkého úhlu pověsil míček do levého horního rohu. Ve druhé třetině se začala projevovat naše mírná převaha, dostávali jsme se častěji do šancí, které bohužel končili na golmanovi nebo míjely jeho klec. Nejvíce se v šancích objevoval Bednář, kterému snad smůla oblepila celou florbalku a nemohl se celý zápas prosadit. Ve 4.minutě se protočil kolem obránce Doležal a vybídl Trestra ke zvýšení skóre. Před koncem druhé třetiny, útočníci soupeře nechali více prostoru Prokešovi a ten krásným křížným pasem našel volného Konráda, který byl při střelecké chuti. Ve třetí minutě již soupeř neměl tolik sil, jen stínoval naše hráče, Doležal si prodloužil střídání a spolu v kombinaci s Konrádem pomohl zvýšil na 4:0. Ke konci utkání ještě zvýšil z obrany Kotěšovský a naše družstvo se mohlo poprvé v sezoně radovat z bodů.

Góly: Konrád 3x, Trestr, Kotěšovský

Asistence: Homolka, Prokeš, Doležal 3x

 

Snipers Třebíč B

FBC Český Krumlov - Snipers Třebíč B 8:5 (4:1|2:0|2:4)

Druhý zápas byl velmi odlišný od prvního. Domácí družstvo Snipers, doplněné polovinou z juniorky, hrálo pěkný rychlý kombinační florbal, ale mělo problém s jeho založením. Toho využívali naši útočníci a neustále napadali soupeře v jeho rozehrávce. Tato taktika se ukázala jako úspěšná a naše konto rychle narůstalo. I druhá třetina se vyvíjela stejně, ale přinesla i ještě více neproměněných šancí z naší strany. I tak se skóre zastavilo na 6:1. Do poslední třetiny, ale vstoupili třebíčtí jako vyměnění, změnili taktiku, zrychlili hru a napadání a vzápětí jsme měli mnoho horkých chvilek v našem pásmu. Hned po vhazování protlačili míček se štěstím z levého křídla na pravé a ten skóroval. Nutno podotknout, že bylo štěstí, že soupeř změnil hru až v poslední třetině, neboť na korigování stavu mu již chyběl čas. A my jsme si tak mohli odvézt z Třebíče 6 bodů.

Góly: Bednář 2x, Doležal, Šesták, Sedlák, Trněný, Homolka, Konrád

Asistence: Trestr, Bednář 3x, Prokeš, Homolka

Sestava: Kudláček – Šesták, Sedlák, Prokeš, Kotěšovský – Trestr, Doležal, Trněný, Homolka, Konrád, Bednář