Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Mlži vybojovali 3.místo

Poslední listopadový víkend čekal naše mlže další turnaj v rámci Jihočeské ligy mladších žáků. Tentokrát se naši kluci střetli se všemi týmy United Č. Budějovice a obsadili třetí místo.


Mlži vybojovali 3.místo
Autor: Veronika Netušilová | Datum: 27.11.2012 - 09:48 | Zhlédnuto: 3870x

První zápas mlži odehráli s United B a přestože prohráli o dva góly, vypracovali si řadu šancí, které ale bohužel neskončili v brance. Dlouho se jim dařilo držet skóre bez branek a do poslední chvíle byl zápas napínavý, protože kluci bojovali a snažili se srovnat výsledek. Pozitivní bylo, že mlži první zápas neprospali tak, jako na jiných turnajích a předvedli velmi sympatický výkon. Jediným, kdo rozvlnil síťku soupeře byl Samuel Mazzola. Pěkný výkon a dobrý pocit z prvního zápasu si kluci přenesli do druhého s United C, kde se projevil konečně týmový duch. Lehce jsme promíchali sestavu útoků a hráli jsme už jen na dvě formace. V první formaci byl Dvořáček R., Forst a Mráz na střídačku se Sikutou, ve druhé pak Mazzola, Švanda, Dvořáček D. na střídačku s Massarem, což se osvědčilo. Je pravda, že nás třetí zápas s United A zase trochu usadil a kluci byli zklamaní z vysoké prohry, ale rozhodně se nedá říct, že by se kluci nesnažili s výsledkem něco udělat. United A má ale v sestavě tři kluky o dvě hlavy vyšší než jsou naši kluci, a tak i jejich střely šly hodně nahoru, kde si s nimi náš brankář Vítek jen stěží mohl poradit. Na druhou stranu plno jejich šancí i vychytal, takže skóre na konci mohlo vypadat ještě divočeji. Naštěstí se kluci z výsledku oklepali a v dalším zápase soupeře doslova rozstříleli! Tentokrát hráli s United G a v zápase nastříleli čtrnáct gólů, což byl zatím jejich nejlepší výsledek v letošní sezóně. Klukům tam spadlo téměř vše a předváděli moc pěkné akce. Nejvíce se blýskl Samuel Mazzola se čtyřmi brankami, Radek Dvořáček a Martin Mráz se třemi. V předposledním a posledním zápase si kluci mohli napravit reputaci, protože sehráli druhé utkání s United B a United A. Povedlo se jim to nakonec částečně, kdy United B porazili a s United A prohráli o tři branky, i když opět musím uznat, že kluci bojovali a předváděli moc pěknou hru.

Z turnaje jsme si odvezli jen pozitivní dojmy, protože naši mladší žáci předvedli to nejlepší, co v nich je. Hráli jako tým, přihrávali si a vypracovali si řadu gólových šancí.

FBC UNITED Č. Budějovice B – FBC DDM Český Krumlov                         3:1

Branky: Mazzola 1x

FBC DDM Český Krumlov – FBC UNITED Č. Budějovice C                         4:2

Branky: Maurenc, Dvořáček R., Mazzola 2x

Asistence: Forst

FBC UNITED Č. Budějovice A – FBC DDM Český Krumlov                         7:1

Branky: Sikuta

FBC DDM Český Krumlov – FBC UNITED Č. Budějovice G                       14:0

Branky: Sikuta 1x, Mráz 3x, Dvořáček 3x, Forst 2x, Mazzola 4x, Massaro 1x

Asistence: Sikuta 1x, Dvořáček 2x, Forst 1x, Švanda 1x

FBC UNITED Č. Budějovice B – FBC DDM Český Krumlov                         1:2

Branky: Dvořáček R. 1x, Forst 1x

Asistence: Maurenc 1x

FBC DDM Český Krumlov – FBC UNITED Č. Budějovice A                         3:6

Branky: Dvořáček R. 2x, Mazzola 1x

Asistence: Sikuta 1x, Forst 1x, Švanda 1x

 

Sestava: G: Vítek Maurenc, Radek Dvořáček, Radek Sikuta, Michal Forst, Samuel Mazzola, Filippo Massaro, Martin Mráz, David Dvořáček, Jakub Švanda, Šimon Jeřábek

Trenér: Netušilová