Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Mladší žáci v Táboře až čtvrtí

Poslední březnový víkend jsme vyrazili s mladšími žáky do Tábora na další turnaj v rámci Jihočeské ligy mladších žáků. Utkali jsme se s týmy 1. FbK Tábor, FbC Strakonice, TJ Centropen Dačice a FBC Došwich Milevsko. Možnost poprvé si s námi zahrát měli nováčci Verča Wunschová a Marek Böhm.


Mladší žáci v Táboře až čtvrtí
Autor: Veronika Netušilová | Datum: 1.4.2014 - 20:42 | Zhlédnuto: 3605x

V prvním zápase proti domácímu Táboru jsme s nimi prvních pět minut drželi krok, hráli soustředěně a dokonce chvíli vedli o gól. Poté nastala u kluků změna, polevili, málo bojovali a dopustili se řady chyb. Konečné skóre zápasu není tak špatné z hlediska předvedené hry. Brankář Víťa totiž několik nebezpečných střel soupeře vychytal. Proti Strakonicím jsme si měli spravit chuť, ale i v tomto zápase jsme se trápili a to především s koncovkou. Kapitán Sam naštěstí v poslední sekundě vyrovnal, jinak bychom i tento zápas prohráli. V posledních dvou zápasech se ukázalo, že největším problémem u kluků je, že stále dlouho čekají s přihrávkou, míček tahají, střelba jde hodně nahoru, a proto i dost střel skončilo na břevně a my nevyužili dobré šance, které jsme měli. Na tyto prvky je třeba se aktuálně zaměřit na trénincích. V týmu je řada šikovných a technicky dobrých hráčů, takže je rozhodně na čem stavět.

 

FBC Český Krumlov – 1. FbK Tábor                                   2:6

Branky: Beniačik, Massaro

Asistence: Beniačik

 

FBC Český Krumlov – FbC Strakonice                              4:4

Branky: Beniačik 2x, Dvořáček, Mazzola

Asistence: Mazzola

 

FBC Český Krumlov – TJ Centropen Dačice                    3:5

Branky: Beniačik, Böhm, Mazzola

Asistence: Švanda, Dvořáček

 

FBC Český Krumlov – FBC Došwich Milevsko                 2:6

Branky: Mazzola 2x

Asistence: Dvořáček

Sestava: Sestava: G: Vít Maurenc, Samuele Mazzola, Jakub Švanda, David Dvořáček, Aleš Novotný, Filippo Massaro, Šimon Hladík, Tomáš Procházka, Matěj Beniačik, Jaromír Maurer, Veronika Wunschová, Marek Böhm

Trenér: Netušilová

Asistent: Čáslava