Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Mladší žáci se v Kaplici předvedli v dobrém světle

Poslední říjnový víkend vyrazili naši benjamínci do nedaleké Kaplice, aby vzápětí předvedli svůj prozatím nejlepší výkon. Své síly jsme změřili s budějovickým Meťákem, jindřichohradeckým Slovanem a píseckými draky.


Mladší žáci se v Kaplici předvedli v dobrém světle
Autor: Veronika Netušilová | Datum: 30.10.2016 - 23:29 | Zhlédnuto: 3744x

FBC Český Krumlov – SK Meťák Č.Budějovice            2:5 (|1:4|1:1|)

B: Košan, Pilař

A: Cajthaml, Schneider

Meťák zatím žádný zápas v Jihočeské lize neprohrál, a tak nás čekalo hned na začátek těžké utkání. Soupeř disponuje širokou soupiskou a má hned několik dobrých střelců. K tomu první jejich formace skvěle kombinuje a dokáže rychlý přechod do útočného pásma. Vstup našeho týmu do zápasu byl velmi vlažný, ospalý a není divu, že jsme prohrávali po první polovině 1:4. V druhé části se kluci probrali, lépe jsme bránili a vypracovali si i několik šancí. Nakonec jsme dohráli tento náročný zápas obstojně a prohráli jen o tři branky.

FBC Český Krumlov – FK Slovan J.Hradec                   3:1 (|2:0|1:1|)

B: Cajthaml 2x, Schneider

A: Cajthaml, Pilař

O přestávce jsme si rozebrali hru, udělali jsme malý přesun v postech a soustředili se na druhý zápas s Hradcem. První vzájemný jsme prohráli vysoko 0:5! Ovšem v Kaplici jsme na Slovan vlétli a od začátku hráli krásný kombinační florbal. V první půlce dvakrát skóroval Matyáš a ve druhé přidal ještě branku Vašek S., který si dokázal vypracovat hned několik šancí. Důležité byly i úžasné zákroky našeho gólmana Dana. Tento zápas byl z naší strany odehraný na jedničku.  

FBC Český Krumlov – FBC Sokol Písek Draci              5:2 (|3:0|2:2|)

B: Košan, Cajthaml, Schneider 3x

A: Herber, Košan, Masár, Pilař 2x

Proti píseckým drakům jsme letos hráli poprvé a od prvních minut jsme měli utkání pod kontrolou. Soupeře jsme dokázali několikrát zavřít a vytvořit si neskutečný tlak. Z toho jsme zúročili v první části tři branky. Trefil se kapitán Standa, dále Matyáš a Vašek S. Ve druhé půlce jsme Písku dovolili dvakrát skórovat, ale byly to jejich ojedinělé šance. Velice dobře hrál i náš nejmladší hráč Vašek Masár, který dvakrát zakončoval, bohužel neúspěšně.

Náš tým mladších žáků v těchto zápasech ukázal, že má v sobě velkou vnitřní sílu a odhodlanost. Na hráčích i samotné hře je viditelný progres. Všichni hráli neuvěřitelně zodpovědně, týmově a patří jim za to ohromná pochvala. Děkuji také rodičům za vytvoření skvělé atmosféry. Příště vyrážíme směr Tábor.

Sestava: Dan Bárta (G), Patrik Nádaský, Josef Veselý, Honza Pilař, Vašek Masár, Standa Košan (C), Matyáš Cajthaml, Dan Herber, Vašek Schneider

Trenér: Veronika Netušilová

Foto: Alex Nádaský