Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Mladší žáci se doma předvedli a mají 1.místo

V neděli 28. října proběhl tentokrát na domácí půdě ve Sportovní hale v Českém Krumlově další turnaj mladších žáků v rámci Jihočeské ligy mladších žáků. Hlavním našim cílem bylo předvést pěknou týmovou hru a pokusit se o co nejlepší výsledek. Nakonec se nám podařila složit jedna z nejsilnějších sestav a na hřišti to bylo znát.


Mladší žáci se doma předvedli a mají 1.místo
Autor: Veronika Netušilová | Datum: 29.10.2012 - 00:00 | Zhlédnuto: 4072x

Jen první zápas s FBC Štíří ČB bílí byl z naší strany zase ospalý, a tak nás Štíři z počátku školili jejich pěknou souhrou a nebezpečnými střelami. Nakonec se nám podařilo snížit na rozdíl jednoho gólu, ale do vítězného konce jsme zápas nedotáhli.

Krásný florbal mlži předvedli v obou zápasech s Kaplicí. Utkání skončila stejným výsledkem a to 2:7 pro nás. Hráli jsme týmově s dobře zajištěnou obranou a konečně se probudili i naši střelci. Především Hanák a R. Dvořáček přispěli pěknými góly a asistencemi. Důležitá byla ale semknutost týmu a touha po výhře, která nás hnala vpřed.

Těžké zápasy nás čekaly s FBC Štíři ČB modří. První utkání bylo pro nás ale klíčové, protože jsme z nepříznivého stavu vytěžili vítězství a to nás určitě psychicky posílilo. V tomto zápase se také poprvé trefil nováček Tonda Řepa. Hattrickem přispěl Radek Dvořáček a dvěma góly Tomáš Hanák. V druhém utkání jsme bohužel byli trochu nedůslední v obraně a větší vedení jsme nakonec ztratili a zápas skončil remízou 5:5.

Pěknou bojovnou hru na turnaji předvedl tým FBC Došwich Milevsko, který nakonec skončil na třetím místě a měl z toho očividně velkou radost. I přes počáteční trápení jsme ho nakonec udolali díky první formaci Hanák – Dvořáček R. – Sikuta jednoznačným skóré 1:5.

Mlži tentokrát předvedli na turnaji velmi pěkný florbal, hráli jako tým, dokázali se vyhecovat a bojovat až do konce. Konečně se i zvedla naše střelecká produktivita. Našimi nejproduktivnějšími hráči se stali Radek Dvořáček a Tomáš Hanák, ale pozitivní je, že přispěli tentokrát všichni hráči pěkným výkonem.  

 

FBC DDM Český Krumlov – FBC Štíři Č. Budějovice bílí                   2:3

Branky: Sikuta 1x, Mráz 1x

Asistence: Hanák 1x, Dvořáček R. 1x

 

FBC Spartak Kaplice – FBC DDM Český Krumlov                              2:7

Branky: Hanák 3x, Dvořáček R. 2x, Mazzola 1x, Mráz 1x

Asistence: Sikuta 1x, Hanák 1x, Řepa 1x, Dvořáček R. 2x, Švanda 2x

 

FBC DDM Český Krumlov – FBC Štíři Č. Budějovice modří              6:4

Branky: Hanák 2x, Řepa 1x, Dvořáček R. 3x

Asistence: Hanák 1x, Mazzola 2x

 

FBC Došwich Milevsko – FBC DDM Český Krumlov                           1:5

Branky: Sikuta 1x, Hanák 1x, Dvořáček R. 1x, Mazzola 1x, Švanda 1x

Asistence: Sikuta 1x, Hanák 1x, Řepa 1x, Dvořáček R. 1x

 

FBC DDM Český Krumlov – FBC Štíři Č. Budějovice modří              5:5

Branky: Hanák 3x, Řepa 2x

Asistence: Dvořáček R. 3x, Mazzola 2x

 

FBC Spartak Kaplice – FBC DDM Český Krumlov                              2:7

Branky: Sikuta 1x, Hanák 1x, Řepa 1x, Dvořáček R. 2x, Švanda 2x

Asistence: Dvořáček R. 5x, Mazzola 1x, Maurenc 1x

 

Sestava: G: Vítek Maurenc, Tomáš Hanák, Radek Dvořáček, Radek Sikuta, Tonda Řepa, Samuel Mazzola, Filippo Massaro, Martin Mráz, David Dvořáček, Jakub Švanda, Šimon Jeřábek

Trenér: Netušilová

 

Vyšlo v novinách