Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Mladší žáci odehráli turnaj v Milevsku

V neděli 2. března odehráli mlži turnaj v Milevsku v rámci Jihočeské ligy mladších žáků. Tentokrát jsme se střetli s týmy FBC Došwich Milevsko, FbC Strakonice, FBC Spartak Kaplice a FBC Sokol Písek.


Mladší žáci odehráli turnaj v Milevsku
Autor: Veronika Netušilová | Datum: 2.3.2014 - 18:07 | Zhlédnuto: 3401x

V prvním zápase s domácím Milevskem jsme propadli několikrát v obraně, což se nám hned vymstilo. Kluci hráli ze začátku dost chaoticky a nemohli se dostat do tempa. Nejlépe hrála naše druhá formace ve složení Beniačik-Procházka-Novotný, která byla nejdůraznější a dala oba dva naše góly. Stejně tak kluci začali i druhý zápas, přestože jim byly důrazně vytknuty některé chyby v šatně. Proti Strakonicím se dalo v pohodě hrát, ale místo toho, abychom si vypracovali alespoň malý gólový náskok, prohrávali jsme brzy tristně 1:4! Poté začali kluci hrát více koncentrovaně a podařilo se jim skóre srovnat. Bohužel jsme ke konci utkání obdrželi ještě jeden gól a prohráli. Kdyby kluci hráli od začátku tak, jako ve druhé půlce, zápas by byl o něčem jiném.

Lépe kluci odehráli poslední dva zápasy s Kaplicí a Pískem, kde v obou utkáních alespoň polovinu vydrželi soustředěně bránit. Bohužel nedokázali využít šance, které měli. Především před brankou se nám nedařilo dorážet míčky. Kluci místo toho, aby do míčku jen plácli, složitě vymýšleli, jak ho tam dostat. Brankář soupeře se stačil srovnat a míček pokrýt. David Dvořáček zase nastřelil tři břevna. Písečtí zase hráli hodně tvrdě do těla, rozhodně na hranici faulu, ale bohužel, když už někdo na turnaji seděl na trestné lavici, byli jsme to my.

Stále nám chybí střelecká potence a chybujeme ve standardních situacích. Přestože je docela často trénujeme, kluci při nich stále zmatkují a dostáváme z nich hodně gólů. Výkon některých hráčů stojí ale za vyzdvihnutí. Tomáš Procházka byl na turnaji hodně aktivní v útoku a dobře napadal soupeře. Śimon Hladík skvěle bránil, především v zápase s Kaplicí zablokoval několik gólových střel. David Dvořáček je zase syntézou obou těchto hráčů, protože hraje jak aktivně dopředu, tak se i rychle vrací. Tentokrát měl hodně šancí. Škoda jen, že se jich nepodařilo více proměnit.Každopádně je to jeden z nejplatnějších hráčů týmu.

 

FBC Český Krumlov – FBC Došwich Milevsko                              2:4

Branky: Beniačik, Procházka

Asistence: Beniačik, Procházka

 

FBC Český Krumlov – FbC Strakonice                                         5:6

Branky: Mazzola 3x, Dvořáček 2x

Asistence: Novotný, Mazzola, Dvořáček

 

FBC Český Krumlov – FBC Spartak Kaplice                                0:3

 

FBC Český Krumlov – FBC Sokol Písek                                      1:5

Branky: Beniačik

Asistene: Hladík

Sestava: G: Vít Maurenc, Samuele Mazzola, Adam Solař, David Dvořáček, Aleš Novotný, Filippo Massaro, Šimon Hladík, Tomáš Procházka, Matěj Beniačik, Ondřej Kamír, Jaromír Maurer

Trenér: Netušilová