Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Konečně - Áčko si přivezlo 6 bodů!

Po dvou nevydařených startech, kdy si A-tým nechal vzít slibně rozjeté zápasy, konečně zabral a přivezl tuto sobotu ze "Sezimáku" plných 6 bodů


Autor: Jan Trestr | Datum: 29.11.2011 - 07:53 | Zhlédnuto: 4091x

TJ Spartak Soběslav

FBC Český Krumlov - TJ Spartak Soběslav 7:4 (2:4|3:0|2:0)

Ačkoli tabulkové umístění označovalo za favorita naše hráče, forma z posledních dvou turnajů spíše naznačovala urputnou bitvu o tři body. To se také vyplnilo. První problém nastal již při tvorbě sestavy, jelikož kvůli stavu silnic nestihl včas dorazit Jiří Ševčík. Sledoval tak zápas z tribuny a jako sám voják v poli čelil mnohonásobné přesile fanoušků skoro-domácí Soběslavi.

Samotný zápas začal pro Krumlov optimisticky, Doležal a Sedlák brzy stanovili vedení na 2:0. Naše uspokojení a snížení koncentrace bohužel pomohlo soběslavským znovu zpátky do sedla. Nacvičenými kombinacemi se jim dařilo rozebírat naši obranu, a čtyřmi góly dokonale obrátili zápas. To vše se stalo v první třetině.

Do druhé třetiny Krumlov vlétl s touhou změnit nepříznivý vývoj utkání. Zodpovědnost na sebe vzali opory zadních řad Šesták a Žák. Jejich bomby do horního rohu branky zaregistroval gólman pravděpodobně až ve večerních zprávách. Vedení vrátil Krumlovu Feferle po pěkné kombinační akci a poté ještě psychicky zdecimovaného soupeře dorazil dvěma góly Doležal.

  

Hippos Žďár na Sázavou

FBC Český Krumlov - Hippos Žďár nad Sázavou 3:2 (1:0|1:2|1:0)

Posilněni výhrou se vrhli Krumlovští na soupeře z Vysočiny. Ten jim uštědřil porážku na jejich domovské půdě, respektive v hale v Kaplici, ve které se na rozdíl od hal krumlovských dá provozovat tak náročný sport, jako je florbal.

První třetina probíhala zcela pod taktovkou krumlováků. Bohužel na vedoucí gól Feferleho dokázali z ojedinělé šance žďárští odpovědět. Vedení vrátil Krumlovu kapitán Sedlák. Na konci třetiny přišla velká komplikace. Po špatně odpískaném faulu byl na dvě minuty vyloučen Šesták, který se daného incidentu účastnil spíše jako divák, než jako aktér. Jeho pokus o vysvětlení tohoto stavu rozhodčím byl odměněn kartou červené barvy, doprovázené trestem vyloučení na pět minut plus do konce utkání. Soupeře tedy čekala ničím nerušená sedminutová přesilovka. Krumlovští zarputile bránili, a dovolili soupeři skórovat jen jednou.

Remízový stav vydržel skoro až do konce. Ve chvíli, kdy už všichni ztráceli naději, pozdvihl prapor znovu, jako správný kapitán, Daniel Sedlák. Jeho umístěná rána strhla půl minuty před koncem vedení na stranu FBC Český Krumlov a přinesla důležité tři body do tabulky 3. ligy.

Sestava: Sedlák, Čáslava, Šesták, Prokeš, Trestr, Doležal, Ševčík, Šulc, Feferle, Žák, a brankář: J.Kudláček