Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Jindřichohradecká kletba zůstává nezlomena

V mrazivém nedělním ránu vyrážíme směr Jindřichův Hradec, opět v nevelkém počtu neboť hrajeme ve stejný den s dorostem a někteří starší žáci musí doplnit jeho prořídlé řady.


Jindřichohradecká kletba zůstává nezlomena
Autor: Radek Hanák | Datum: 25.10.2016 - 20:11 | Zhlédnuto: 3358x

A to nás hned po příjezdu čeká družstvo J. Hradce, soupeř tradičně nepříjemný a navíc zakletý, ať hrajeme sebelépe, vždy ve finále taháme za kratší konec. A jak se na zápas připravili naši florbaloví kouzelníci? To nám zůstalo bohužel utajeno neboť je postihla spavá nemoc.

FBC Č. Krumlov - FBC J. Hradec 2:4

Jak již bylo předesláno,začátek absolutně ospalý, po hřišti se pohybovaly mátohy, v čemž vynikal především Filip, a tak jsme se nemohli divit, že soupeř šel brzy do vedení. A jen díky zřídkavým světlým chvilkám jsme zásluhou Sama a Toma zkorigovali na 2:2. Trenérská snaha o probuzení týmu se po první přestávce setkala jen s částečnou odezvou, herní projev se vylepšil a přibyly i šance, a to ne ledajaké , jednoduše během druhé třetiny jsme spálili cca 7 tutovek, na čemž měl také velký podíl výborný výkon hradeckého gólmana. A jelikož jsme z tlaku nic nevytěžili, přišel v poslední třetině trest v podobě třetího gólu soupeře, na který jsme navíc předpisově namazali italskou zadovkou. Od této chvíle se naše hra výrazně zlepšila, a tak čtvrtý gól soupeře,ze spíše náhodného protiůtoku, byl zdrcující. Nic na tom již nezměnil ani závěrečný nápor a několikaminutové sevření protivníka, branka hradeckých pro nás zůstala zakletá.

Branky : Mazzola, Hanák
Asistence: Hanák, Mazzola

FBC Č. Krumlov - Štíři Č. Budějovice 6:5


K druhému utkání jsme nastoupili proti urostlým hochům budějovického velkoklubu. Začátek se opravdu nevyvedl, dva laciné góly a soupeř na koni, ale bojujeme. Amálka s Luckou a Jindra se Standou běhají jako o život, obrana se postupně probouzí, a díky zásahům Standy, Toma a Maxe končí první třetina 3:3. Druhá třetina bezgólová, opět ve znamení spálených šancí, tentokráte na obou stranách. Do třetí třetiny měníme sestavu, což brzy přináší ovoce, Tom přidává 2 góly,pak nádherně uvolňuje Standu a my odskakujeme na 6:4. Soupeř ještě dramatizuje závěr na rozdíl jediného gólu, ale hoši jsou už v laufu a spolehlivě si hlídají i závěrečné power play.

Branky : Hanák 3, Košan 2, Sebestyen
Asistence: Mazzola, Massaro, Kordík

Sestava: Záhora

Malečková, Müllerová,Košan,Massaro,Sebestyen,Dvořáček,Kordík,Hanák,Mazzola

A slovo trenéra závěrem: Příště jdete do Hradce pěšky.