Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Jen jedna výhra...zasloužili jsme si víc

V dalekém Havlíčkově brodě sehrál tým mužů další klání o důležité body v tabulce 3.ligy, s týmem UNITED ČB a týmem JeMoBu. A jak se dařilo...?


Jen jedna výhra...zasloužili jsme si víc
Autor: Daniel Sedlák | Datum: 27.11.2012 - 10:49 | Zhlédnuto: 3800x

FBC UNITED Č.Budějovice

FBC Český Krumlov - FBC UNITED Č.Budějovice 6:3 (2:1|3:1|1:1)
Již při druhém střídání si soupeřovic křídlo zaběhlo za naší branku a rychlou nahrávkou našlo svého sbíhajícího centra, který otevřel skore do pravého růžku. Chvilku se hrálo velmi opatrně z obou sran až do 11 minuty, kdy golman Kudláček dalekým  výhozem vyslal Bednáře do úniku a ten nezaváhal. Téměř vzápětí Šesták našel pěknou křižnou nahrávkou na levé straně Homolku, 2:1. Druhou minutu druhé třetiny využil Trestr při samostatném průniku a zvýšil na 3:1. A vzápětí na to zapracovala sehraná dvojce Homolka - Konrád a postarala se o další gol  na 4:1. V této třetině mělo naše mužstvo jasně navrh a bylo jen škoda, že jsme z tlaku nedali více gólů soupeři, který byl v tomto momentě psychicky na dně. Přesto ale dokázal z ojedinělé akce ještě snížit na 4:2. Ke konci třetiny zvýšil po hezké kolmé nahrávce Bednář s Konrádem, 5:2.  Ve třetí třetině po úvodní buly vyžila nesoustředění United opět dvojce Bednář s Konrádem, 6:2. Budějovičtí odpověděli snížením ve 4.minutě, ale to bylo vše a náš tým si připsal poctivě vybojované 3 body.
Góly: Konrád 2x, Bednář 2x, Trestr, Homolka

Asistence: Kudláček, Homolka, Bednář, Konrád

 

SK JeMoBu

FBC Český Krumlov - SK JeMoBu 2:3 (1:2|0:1|1:0)

Mužstvo SK JeMoBu na začátku sezony prohrávalo, pak ale asi doplnilo kádr a pomalu začalo stoupat tabulkou.

Po vyhrané buly nám minutu soupeř nepůjčil balonek, v jednom momentě zaváhal, Konrád získal míček, poslal jej na Homolku a ten okamžitě na volného Bednáře a ten otevřel skóre, 1:0. Pak ale Jemnice ukázala, že florbal hrát umí a téměř nás nepoštěla na jejich polovinu. Jejich tlak vynesl vyrovnání a následně i vedení. Ve druhé třetině se začínala hra vyrovnávat a my se začali dostávat do šancí, bohužel střelba nás opět zklamala. V 5 minutě šel míček přes mantinel a náš tým střídal, bohužel soupeř jej rychle vrátil do hry, rozehrál a útočník blíž k brance zvýšil na 3:1. Ve třetí třetině náš tlak sílil a ve 4 minutě nahozený míček od Sedláka na nabíhajícího Bednáře prošel až za záda jemnického brankáře. Ke konci zápasu jsme zkusili i hru s odvolaným golmanem, míček chvilkama poskakoval v brankovišti, ale soupeř vždy dovedl v posledním momentě skočit do střel a tak jsme zaslouženou remízu nevybojovali.

Góly: Bednář, Sedlák

Asistence: Homolka

Sestava: Kudláček – Šesták, Sedlák, Žák, Čáslava – Trestr, Doležal, Homolka, Konrád, Bednář, Šulc