Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Florbal se bavil a tančil

Páteční večer 11.1.2013 patřil tentokrát historicky prvnímu plesu v těchto končinách v režii našeho klubu. Florbalisti a florbalistky vyměnili florbalky a dresy za krásné šaty a obleky a přišli se bavit a tančit do sálu místního pivovaru Eggenberg.


Florbal se bavil a tančil
Autor: Daniel Sedlák | Datum: 12.1.2013 - 17:13 | Zhlédnuto: 4034x

Téměř stopadesát členů našeho klubu, sponzorů, přátel a příznivců, se přišlo pobavit na 1.Florbalový ples do sálu pivovaru Eggenberg, kde jim k poslechu a tanci hrála sympatická kapela HK band.

V 17h výbor naše klubu přivezl tombolu (kterou ve čtvrtek večer přes 3h pečlivě připravoval), promítací zařízení, aby na pozadí mohli přítomní sledovat fotky a videa ze života klubu, a další potřebné věci. Před 18h dorazila kapela a zhruba od 18.30h začali přicházet první účastníci plesu. V 19h byl začátek plesu, ale samotné oficiální zahájení a představení klubu FBC Český Krumlov začalo o 20h, kdy se chopil zkušeně mikrofonu Martin Hák a odmoderoval na výbornou celý večer. Po zahajovacích slovech přišlo na řadu představení jednotlivých kategorií od přípravky po muže a k mikrofonu přišli všichni trenéři, kteří několika větami představili své svěřence (přípravku Martin Hák, mladší žáky Veronika Netušilová, starší žáky Radek Hanák, dorost Václav Čáslava a muže Daniel Sedlák). Následovala slova díků všem rodičům, sponzorům a mecenášům za podporu a přízeň našemu klubu. Po těchto oficialitách přišlo ještě jednou představení našich nejmenších, tentokrát v akci, předvedli krátké nájezdy na dodanou branku na parketu a vysloužili si velký aplaus publika. Z této akce vyplynula první soutěž pro diváky, byly vhozeny míčky do davu diváků, většinou s něžnější polovinou publika, ti kteří míček zachytili, byli pozváni na parket. Dámy pak soutěžily v nájezdech na golmana, vítězka si odnesla krásný keramický talíř a kapela přilákala pěknou hudbou na parket první tančící. Ve 21.30h byl zahájen prodej bohaté tomboly (bylo přichytáno 200 cen, např.mobil, handsfree sady, batoky, dárkové tašky, hokejka, knihy, drogerie, dárkové a pobytové poukazy a mnoho dalších hodnotných cen). Následovala ještě jedna soutěž pro dámy, proběhla ukázka freestylu v podání Marka Homolky a poté se soutěžící pokoušely napodobit to samé co nejdéle. Nakonec byly odměněny nejen velkým potleskem, ale i lahvinkou dobrého likéru. Po soutěži bylo ještě přichystáno 5minutové předtančení arabských tanců Kristýny Sedlákové a zábava mohla pokračovat.

Až opravdu hluboko po půlnoci začali pozvolna mířit k domovu první účastníci našeho plesu a my mohli spokojeně konstatovat z ohlasů a pochval, že 1.Florbalový ples se povedl a splnil to co si předsevzal. A to, potkat se v dnešní hektické době se svými přáteli, posedět, popovídat si, případně i zatančit (je škoda, že ne všichni naši členové a rodiče pochopili tento záměr)..

....................děkujeme Vám všem za účast a krásnou zábavu.....................

a ještě jednou krásný nový rok a pevné zdraví.

Další fotografie jsou ve fotogalerii