Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Dorost mile překvapil

Na silně obsazeném turnaji dorost mile překvapil, když otočil zápas s favoritem Sezimono Ústí. V druhém zápase dokázal držet krok s lídrem tabulky Pískem jen do poloviny zápasu do stavu 3:3, pak soupeř zabral a došel si pro zasloužené vítězství.


Autor: Miroslav Lindner | Datum: 14.12.2011 - 14:20 | Zhlédnuto: 4220x

TJ Spartak Sezimovo Ústí

FBC DDM Český Krumlov - TJ Spartak Sezimovo Ústí 9:8 (2:4|3:4|4:0)

V sobotu 10.12.2011 sehrál  tým dorostu FBC DDM Český Krumlov ve Všesportovní hale Český Krumlov poslední dva zápasy podzimní části 2.ligy divize V západ s mužstvy TJ Spartak MAS Sezimovo Ústí a lídrem FBC Sokol Písek

Utkání  se Sezimovo Ústím se nevyvíjel vůbec dobře. Krumlovští po dvou třetinách prohrávali již 5:8, ale ve třetí třetině zabrali a celý zápas doveli do vítězného konce 9:8. O góly se podělili Bína, Haitman a Hošek 2 a po jednom Lindner, Fornbauem a Nguyen.

TJ Sokol Písek

FBC DDM Český Krumlov - TJ Sokol Písek 5:12 (3:3|1:5|1:4)

Druhý zápas se nesl ve velmi svižném tempu, kde dorost ČK nestačil na svého soupeře z Písku  a rozdílem třídy prohrál výsledkem 5:12. Góly za domácí Nguyen dva a po jednom Haitman, Bína a Adamják. V tomto zápase zcela selhala souhra a hra ze zajištěné obrany.

Sestava:T.Kostka (bankář) , J.Lindner, D.Malý, Duc Hoang  Hai, T.Prokeš, D.Haitman, D.Nguyen, D.Bína, A.Adamják,  J.Hošek, P.Fornbauem, A.Sedlák, M.Matějček a K.Korbasová.

Podzimní část 2.ligy divize V západ přečkají naši dorostenci na velmi pěkném čtvrtém místě se ztrátou pouze bodu na třetí FBC Strakonice.