Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Dorost bojoval s nemocí a pak měl 3 zápasy

22.února jsme měli velikou marodku a museli požádat o přeložení zápasů. Zápas s Bystřicí byl přeložen na 8.3.v Bystřici, kde jsme odehráli 3 zápasy a druhý zápas s Pískem odehrajeme u nich 18.3., místo tréninku.


Dorost bojoval s nemocí a pak měl 3 zápasy
Autor: Daniel Sedlák | Datum: 10.3.2014 - 20:21 | Zhlédnuto: 4544x

ASK Bystřice n.P.

FBC Český Krumlov - ASK Bystřice n.P. 6:3 (2:0|3:2|1:1)
Tento zápas byl jako dohrávka z přeloženého zápasu v Č.Budějovicích, kdy jsme pro velkou marodku nemohli nastoupit.
Všimli jsme si, že Bystřice postupně stoupá v tabulce vzhůru a dokonce již její 3 hráči se objevili v kanadském bodování do 10.místa. Bylo vidět, že si bystřičtí hodně věří, ale naši kluci hráli pěkně od zadu, šetřili síly a rychlými protiútoky ohrožovali soupeře. V tomto zápase nám vycházelo téměř vše, postupně jsme zvyšovali vedení a nenechali ohromeného soupeře moc ohrožovat naši svatyni.
.
Góly: 2x Maleček, Sedlák, Hošek, Hanák, Matějíček
Asistence: Maleček, Matějček, Bašta, 2x Sedlák, Wunsch
.

ASK Bystřice n.P.

FBC Český Krumlov - ASK Bystřice n.P. 6:7 (2:2|3:1|1:4)
V druhém zápase na nás Bystřice doslova vlétla a chtěla rychle jít do vedení a mít tentokrát klid na hru ona. Také se jí to povedlo, po 5 minutách hry vedla 2:0. V půlce třetiny se kluci, ale otřepali a přestali jen bránit, šťastně slepenými góly jsme ještě do konce třetiny vyrovnali.
Ve druhé třetině jsme převzali iniciativu my a zvýšili až na 5:2. Bohužel minutu před koncem třetiny jsme po nedůslednosti před brankou inkasovali na 5:3.
Soupeř cítil šanci a zase hned po začátku posledního dějství rychle zaútočil a z velkého tlaku snížil na 5:4. Kluci ještě odpověděli a po pěkné akci na jeden dotek zvýšili opět na dvě branky, 6:4. Ale v závěru soupeř uplně zablokoval ve 4 hráčích místo před brankou a jen výhozem na vysunutého hráče atakoval naši branku. Bohužel úspěšně, mnohdy naši obránci zastavili vyhozený míček svým tělem a soupeř si jej v klidu vzal a vsítil. Takto k neuvěření všech, bystřičtí nejen do konce třetiny vyrovnali, ale i převzali vedení. V samém závěru jsme hráli minutu power play, ale neúspěšně.
Další škoda prohraného zápasu, celou dobu jsme zápas měli ve svých rukách a chybami v závěru jej darovali soupeři.
.
Góly: 4x Maleček, Bašta, Sedlák
Asistence: 2x Hanák, 2x Sedlák, Chochol
.

Snipers Třebíč

FBC Český Krumlov - Snipers Třebíč 8:7 (3:3|3:2|2:2)
Do posledního zápasu jsme se museli otřepat po nešťastně prohraném zápase s Bystřicí, tři kluci již silně pokašlávali a rýma byla na pochodu. K tomu se ještě sešel celý tým Třebíče, i se silnou první lajnou, která moc nejezdí s dorostem, ale hlavně s prvoligovou třebíčskou juniorkou. Také téměř celá byla ve výběrech za Vysočinu, která se dostala do finále východu.
Začátek nám moc nevyšel, sebevědomí třebíčtí nás hned zatlačili a během 4 minut to bylo 2:0 a já se začal v duchu obávat o vývoj zápasu. Bylo ale vidět, že naši kluci mají již něco za sebou, i za tohoto stavu to nepoložili, probudili se a začali bojovat. I posunutím Radka do obrany a tím její posílení, nám přineslo hlavně větší pohodu v rozehrávce a do konce třetiny jsme vyrovnali nejen výsledek, ale i hru na hřišti.
To kluky nabudilo a od začátku druhé třetiny jsme vždy my měli navrh a soupeř už jen snižoval.
Tohoto vyhraného zápasu si velmi cením, kluci ukázali velkou bojovnost a technickou dovednost, kterou mají.
.
Góly: 2x Maleček, 2x Sedlák, Hanák, Matějček
Asistence: 3x Matějček, Homolka M., Bašta, 3x Sedlák, Hošek
.
Sestava:
G: L.Vajsochr (Vajsy)
H: Hanák (Hany), Sedlák (Sedly), Homolka M. (Mára), Matějček (Kulda), Homolka J. (Houmy), Malát (Tom), Bašta A.(Ája), Chochol (Zdenda), Hošek, Maleček, Wunsch (Pája)
Trenér: D.Sedlák
Vedoucí: K.Bašta
.
Výsledky - tabulka