Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Cenné 4 body, mohlo být ale 6

Áčko už muselo konečně bodovat pokud chtělo pomýšlet na setrvání v třetí lize. Neuvěřitelným rozdáváním bodů v minulých zápasech se dostalo až na nebezpečná sestupová místa.


Cenné 4 body, mohlo být ale 6
Autor: Jan Trestr | Datum: 18.3.2012 - 17:42 | Zhlédnuto: 3966x

SK JeMoBu

FBC Český Krumlov - SK JeMoBu 3:3 (1:1|1:0|1:2)

V sobotu 10.3.2012 se vydalo mužstvo Krumlova bojovat o důležité body do Kaplice. Prvním soupeřem bylo mužstvo SK Jemobu z měst Jemnice a Moravské Budějovice. Jako první udeřil Žák střelou mezi nohy po Trestrových manévrech za brankou. V kvalitním výkonu Krumlov pokračoval, bohužel spálil mnoho šancí a tak Jemobu srovnalo. Těsně před koncem druhé třetiny podruhé potupil jeslemi po přesném výhozu brankáře Kincla David Feferle. Ve třetí třetině pak přinesla dvougólový náskok střela Trestra z trestného úderu.  Bohužel nervozita na florbalech krumlovských byla ve třetí třetině až moc velká. Proto se povedlo Třebíči nejprve střelou z dálky snížit, aby dvacet vteřin před koncem po zaváhání rozhodčích srovnala stav utkání na konečných 3:3.

 

Snipers Třebíč B

FBC Český Krumlov - Snipers Třebíč B 7:3 (2:2|2:1|3:0)

O další body, nutné k záchraně se pokusili krumlovští obrat hráče z Třebíče. Vstup do utkání byl na jedničku, když po deseti vteřinách přesně zakončoval Trestr. Na 2:0 zvyšoval Šulc, ale to rozdráždilo Snipery natolik, že během několika minut utkání otočili na 2:3. Naštěstí se podařilo vyrovnat hrdinovi utkání Václavu Čáslavovi. Krumlovští střelci se znovu probudili a Doležal, Prokeš, Homolka a znovu Čáslava stanovili konečné skóre na 7:3.

Sestava: Kudláček, Kincl – Šesták, Čáslava, Žák, Hanák – Trestr, Homolka, Feferle, Prokeš, Sedlák, Doležal