Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Bodově naprázdno

Prokletí z jindřichohradecké haly opět zafungovalo a Áčko nepřivezlo z nedělního utkání ani jeden bod...


Autor: Lukáš Homolka | Datum: 21.12.2011 - 10:24 | Zhlédnuto: 4067x

TJ Tatchenta Zhoř

FBC Český Krumlov - TJ Tatchenta Zhoř 12:6 (4:4|1:3|1:5)

      V prvním zápase jsme nastoupili proti týmu TJ Tatchenta Zhoř. Na úvodní třígólový náskok soupeře jsme se ještě dokázali vzchopit a do poloviny zápasu drželi nerozhodný stav 5:5. Pak přišlo ale zaváhání, dva rychlé goly, na které jsme již nedokázali zareagovat a soupeř již do konce zápasu držel otěže svého vítězného tažení pevně v rukou.

FK Slovan Jindřichův Hradec

FBC Český Krumlov - FK Slovan Jindřichův Hradec 1:8 (0:1|1:5|0:2)

Druhý zápas proti domácímu týmu z Jindřichova Hradce jsme začali aktivně, vytvořili si i několik gólových příležitostí, které jsme však tradičně nedokázali využít. Od druhé třetiny však byl na hřišti pouze 1 tým, který po zásluze vyhrál 8:1.

      Hlavním problémem našeho mužstva jsou nevyrovnané výkony jednotlivých třetin. Přestože jsem zaznamenal zvýšený zájem všech dohodnout se na určité taktice před utkáním, dodržet ji po celý průběh zápasu bohužel zatím nejsme schopni.

      Celkem logicky a správně zareagovala rada starších (Radek a Dan, dále jen RADAN)na tento náš výbuch a ještě v hale v JH svolala mimořádnou poradu, kde jsme se snažili zatepla a hlavně všichni aktéři přijít na to, proč k tomu došlo a co udělat proto, abychom měli z předvedené hry příště lepší pocit. Z četných návrhů uvedu pouze 2. Za prvé od 19. 12. povede trénink mužů vždy jiný borec, jednak proto, abychom ulevili Danovi, který to měl dosud na hrbu a jednak proto, abychom do tréninků zkusili vnést i nové pohledy. Za druhé ve středu po tréninku v cca. 21 : 30 se sejdeme v restauraci PRIMABAR, kde si na plátně pustíme ten náš nedělní koncert, který nám natočila faninka našeho řízného beka, který nosí stejně jako T. Řepka č. 2. Ano správně, je to ČÁSLAVA VÁCLAVA.

     Závěrem bych všechny poprosil, aby tu neděli hodili za hlavu a všem popřál, aby si užili vánoční pohodu, jejíž součástí by mělo být i bezpočet připravených florbalových akcí, oslavili konec roku tak, aby to na nich nezanechalo nevratné změny a po novém roce se sešli v optimistické bojovné náladě.

Váš oblíbený vedoucí mužstva LH

Sestava: Sedlák, Čáslava, Šesták, Trestr, Sulzer, Ševčík, Šulc, Feferle, Žák, Homolka, Hanák a brankář: J.Kudláček