Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

B- tým mužů také bez porážky

Na Hluboké tuto neděli 20.11.2012 proběhla dohrávka z prvního kola, kdy tým z Jindřichova Hradce nemohl pro nemoc nastoupit.


Autor: Václav Čáslava | Datum: 25.11.2011 - 08:20 | Zhlédnuto: 4557x

FBK SVOP-69 Jindřichův Hradec

FBC Český Krumlov B - FBK SVOP-69 Jindřichův Hradec 7:1 (1:0|3:0|3:1)

Měl to být jasný zápas místo toho se první třetina proměnila ve střelecké trápení. Krumlov od první minuty obléhal branku soupeře a vysílal na ní jednu střelu za druhou. Hradec nevěděl koho bránit dřív, ale všechny pokusy Krumlova končili za bránou. Až v čase 5:01 ukončil trápení krásnou střelou z hrušky P. Lučan.  Kdo však čekal gólové hody ten se pletl. Krumlov sice pokračoval v tlaku ale ne a ne se trefit mezi tyče. Ke konci první třetiny pak všem zatrnulo při ojedinělé střele J. Hradce. Naštěstí M. Hynek vytáhl parádní zákrok.
Druhá třetina byla již o poznání lepší již po minutě a půl zvýšil střelou tahem P. Sulzer. V čase 8:15 pak doputoval míček z hokejky T. Kotěšovského přes nohu ležícího brankáře až za brankovou čáru a Krumlov se opět radoval. Minutu na to se trefil Š. Trněný a svou druhou trefou v sezóně navýšil na 4:0. V druhé třetině se osmělili i hradečtí k pár výpadům a M. Hynek musel být ve střehu. 
V poslední části se Hradec pokoušel vyrovnat hru a místy nepříjemně zazlobil obranu domácích. V jedné chvíli šli dokonce tři hostující hráči na jednoho obránce ale L. Šimo je svým krásným obraným zákrokem zastavil. A když se Hradec neprosadil ani v souboji jeden na jednoho , z pohledu domácích zachraňoval P. Sulzer, roztřepetali síť opět krumlovští, po krásné akci sklepl míček ze vzduchu A. Bednář. Skóre z pohledu Krumlova pak uzavřel dvěma góly V. Čáslava. Ke konci zápasu se čestného zásahu dočkali i hosté, když minutu před koncem upravil na konečných 7:1 D. Černohorský.

Sestava: M. Hynek, J. Jany, A. Bednář, Š. Trněný, V. Čáslava, L. Šimo, L. Wimmer, T. Kotěšovský, P. Sulzer, M. Pompe, P. Lučan, D. Řeháček