Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Áčko dál rozdává body...

Ani kouzlo nových dresů nezapůsobilo, aby si náš první tým odvezl 6 bodů, které v sobotu šli přivézt z třebíčské nové haly.


Áčko dál rozdává body...
Autor: Jan Trestr | Datum: 29.1.2012 - 17:26 | Zhlédnuto: 4202x

Snipers Třebíč B

FBC Český Krumlov - Snipers Třebíč B 8:9 (3:3|2:2|3:4)

Zápas proti týmu, který byl o několik málo míst v tabulce před námi, nezačal špatně. Aktivní hra v útoku a agresivní obrana přinesla dvougólový náskok. Bohužel se Krumlovu nepodařilo vyvarovat zbytečných chyb v obraně. Po dvou třetinách bylo skóre vyrovnané 5:5, taktika do posledního dějství tak byla jasná. Neinkasovat a dále pokračovat v napadání, se kterým měla Třebíč velké problémy. Taktika vydržela necelou minutu. Z ničeho Třebíč vytěžila tři góly. Střídání gólmanů sice zabránilo dalšímu zvyšování rozdílu, ale i když se krumlovští snažili, a dotáhli na rozdíl jediného gólu, Třebíč hrála to co potřeboval. Navíc se podařilo vsítit i devátý gól, Krumlov ještě korigoval, ale bohužel k vyrovnání chybělo trochu času a hlavně štěstí.

Branky: Šesták 2x, Trestr 2x, Doležal, Sedlák, Šulc, Homolka

 

Sokol Havlíčkův Brod B

FBC Český Krumlov - Sokol Havlíčkův Brod B 5:5 (3:0|0:4|2:1)

Vstup do druhého zápasu byl snad ještě lepší, než do prvního. Hrdinou první třetiny byl střelec hattricku David Feferle. Bohužel se nepodařilo udržet nastolený trend, a místo doražení oslabeného soupeře přinesla druhá třetina absolutní obrat.Krumlov přistoupil na pomalé tempo hry, a několik chyb jak taktických, tak individuálních přineslo vedení Havlíčkova Brodu 4:3. Ve třetí třetině se Krumlov pokusil zápas obrátit ve svůj prospěch, ale jeho snaha nebyla kompaktní, spíše se jednalo o individuální pokusy. Proto můžeme mluvit o štěstí, že na konečných 5:5 vyrovnal Šesták necelé 2 minuty před koncem.

Branky: Feferle 3x, Hanák, Šesták

Sestava: Sedlák, Čáslava, Šesták, Prokeš, Trestr, Doležal, Šulc, Homolka, Feferle, Žák, Hanák a brankář: J.Kudláček a L.Kincl