Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Z „domácího“ turnaje jen se třemi body

První listopadová neděle přinesla první derby s lokálním rivalem z Kaplice a také utkání s nevyzpytatelným týmem Milevska.


Z „domácího“ turnaje jen se třemi body
Autor: Jan Trestr | Datum: 7.11.2018 - 00:00 | Zhlédnuto: 5917x

FBC Spartak Kaplice – FBC Rytíři Český Krumlov 4:3

I když by se slušelo být tou dobou ještě v posteli a užívat nedělního rána, krumlovští hráči nastoupili k dalšímu z mnoha střetnutí proti Kaplici. Jako první naservíroval snídani v podobě gólového bochánku přes brankáře Trestr. Ve hře i nadále dominoval Krumlov, ale dobře živení kapličtí hráči dokázali plně využít výhody malého hřiště. Na vyrovnání skóre ještě zvládl odpovědět před první sirénou Kouba. Bohužel důraz před brankou pomohl Kaplici obrátit výsledek ve svůj prospěch.  Sice se podařilo zpoza branky zasunout Hrmovi a znovu srovnat, ale tragická střelba a výborný výkon soupeřova brankáře zabránil znovuzískání náskoku. Kalich hořkosti si Krumlov vypil až do dna, když se z ojedinělé šance podařilo kaplickým urvat výhru.

FBC Rytíři Český Krumlov – FBC Došwich Milevsko

 Napravit dojem z ranního zápasu chtěli hráči Krumlova proti týmu z Milevska. Tým, který před pár sezonami válcoval jihočeský přebor, je momentálně jen stínem nezastavitelné mašiny. I tak má ve svém středu šikovné florbalisty.  Proto utkání slibovalo kvalitní hru z obou stran.

Do utkání vstoupili lépe Rytíři. Hrmo mířil z trestného úderu přesně. Hra byla vyrovnanější než v předchozím zápase, ale tentokrát stál soupeři v cestě výborně chytající Šítal.  Navíc spadla z krumlovských střelecká smůla a do branky doklepával Forst. Když z dálky napřáhl  Sedlák junior a jeho střela zapadla přesně do růžku, zaplesalo jistě nejedno srdce florbalového pamětníka…střela jak z repertoáru legendární „Třináctky“ - Sedláka seniora.  Poslední hřebíček do milveské rakve zatloukl po individuální akci znovu Hrmo.

Po osmém kole tak drží Rytíři druhou pozici Jihočeské lize, se ztrátou šesti bodů na vedoucí „Céčko“ budějovických Štírů.