Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Vydařený turnaj elévů

V sobotu 2.prosince elévové vyjeli na ligový turnaj do haly TJ Meteor České Budějovice, kde odehráli celkem 6 zápasů. Elévové změřili síly se třemi týmy domácích SK Meťák České Budějovice - Tygry, Lvy a nově složeným týmem Gepardů, který nahradil tým TJ Šumavan Vimperk.


Vydařený turnaj elévů
Autor: Tomáš Hrachovský | Datum: 6.12.2017 - 00:00 | Zhlédnuto: 5165x

Všechna jména domácích týmů budila respekt, krumlovští “medvědi” se však nezalekli.

S “Tygry” jsme hráli zcela vyrovnanou partii, dokázali jsme i vyrovnat nepříznivý stav, nicméně soupeř bohužel v závěru rozhodl o těsné výhře.

Ve druhém zápase měli “Lvi” od začátku velkou převahu a tak jedině výborný výkon Martina Tomana v brance zabránil vyšší porážce.

Před třetím zápasem s “Gepardy” se elévové pořádně nabudili a byli odhodláni konečně vyhrát. V průběhu zápasu vedli dokonce 4:1, nakonec však byli rádi i za nejtěsnější výhru 4:3. I tu si však hráči po zápase bojovým pokřikem náležitě užili.

V dalším pokračování turnaje si elévové ještě jednou zopakovali utkání s každým ze soupeřů. Do branky se pro zbývající zápasy postavil Arlind Laski.

I díky skvělému brankáři jsme “Tygrům” tentokrát nedovolili vyhrát a remizovali 1:1.

Před utkáním se “Lvy” byla dlouhá dvou-zápasová přestávka, která našemu týmu spíše uškodila. Zápas se nám vůbec nepodařil, hráči se nekoncentrovali a soupeři všechno vycházelo. Nakonec jsme prohráli 11:0.

Na posledního soupeře “Gepardy” si elévové po předchozí výhře věřili. Po celou dobu zápasu se spoluhráči navzájem sympaticky povzbuzovali, ani soupeř se nenechal zahanbit a pro poslední zápas turnaje tak hráči vytvořili skvělou atmosféru. Nakonec krumlovští vybojovali cennou výhru 4:2.

Většina hráčů příjemně překvapila, velké zlepšení bylo vidět u Honzy, Arlind zaujal jak v brance, tak i v obraně, Adam při své druhé účasti s elévy na hřišti odevzdal všechno. Ostatní však také bojovali ze všech sil a zaslouží pochvalu.

I přes povzbudivé výsledky však stále máme co dohánět.

Složení: Tomáš Poláček, Čeněk Hitha, Jan Koutný, Vojtěch Hrachovský, Arlind Laski, Dominik Schonbauer, Laura Gladišová, Leoš Maček, Martin Toman, Adam Vozábal, Jakub Vávra.

Výsledky:

SK Meťák Tygři Č. Budějovice

 3:2

FBC Český Krumlov

FBC Český Krumlov

 0:5

SK Meťák Lvi Č. Budějovice

SK Meťák Gepardi Č. Budějovice

 3:4

FBC Český Krumlov

SK Meťák Tygři Č. Budějovice

 1:1

FBC Český Krumlov

FBC Český Krumlov

 0:11

SK Meťák Lvi Č. Budějovice

SK Meťák Gepardi Č. Budějovice

 2:4

FBC Český Krumlov