Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Velká dačická párty krumlovského florbalového torza

Realita nedělního rána je neúprosná, do Dačic s osmi hráči do pole a brankářem, je ještě tma a prší. Přesun bez problémů, stejně tak bojové rozdělení - Filip, David a Max v obraně, Standa a Šimon se starají o levé křídlo, Sam, Tom a Venca oscilují mezi středem a pravým křídlem. Tak a jdeme na 3 pětky ambiciózních táborských florbalistů


Velká dačická párty krumlovského florbalového torza
Autor: Radek Hanák | Datum: 10.10.2016 - 22:01 | Zhlédnuto: 3780x

FBC Č. Krumlov - Fbc Tábor       14 : 7

    Začátek trochu rozpačitý, první třetina gólově vyrovnaná, na konci máme náskok 3:2, pak si to začíná postupně sedat a  přebíráme otěže zápasu do svých rukou. Chlapci předvádějí velmi pohledné akce, obrana se rozjíždí na plné obrátky a zásobuje předek krásnými pasy, druhá třetina končí 8:4 (a to jen díky slaboučkému výkonu 1/2 rozhodčích- ani jeden z obdržených gólů neměl platit). Třetí třetina je již jen naši exhibicí okořeněnou zajímavými momenty, třeba když Tom zaznamenal svůj desátý gól v zápase - pěkně zpoza brány nedal brankaři žádnou šanci,jen kdyby tím brankářem nebyl náš Péťa , a tak zaznamenal  5. gól soupeře. Takže i s naší pomocí soupeři a příspěvkem rozhodčích konečný stav 14:7 zasloužený, vybojovaný.

G -  Hanák 9, Hladík 2, Mazzola 2, Sebestyen
A -   Hanák 3, Mazzola 3, Košan 2, Sebestyen 2, Massaro


       O tom, že druhý zápas nebude procházka růžovou zahradou nikdo nepochyboval, tým Milevska je velmi kompaktní, výkonnostně na jiné úrovni než táborští a hráčů má ještě víc než 3 pětky.

FBC Č. Krumlov - Došwich Milevsko          8 : 4


       Do utkání vstupujeme s jasnou taktikou, ve druhé minutě David umisťuje střelu přesně k tyči, Péťa nemá žádnou šanci a prohráváme 1:0 (na vlastence máme dnes štěstí), za chvilku  dělá Sam klukovinu v útočném pásmu, následuje vyloučení , gól soupeře v přesilovce a prohráváme 2:0. Na to se už nemůže dívat Standa a po pěkném úniku po křídle snižuje a velí k obratu. První třetina končí plichtou 3:3
Druhá třetina přináší hru na hranici našich možností, úžasná hra obránců s velkou taktickou převahou, vzorná spolupráce v útoku a odskok na 6:3. Bohužel 3. třetina s  počátečním útlumem a inkasovaným gólem klid nepřináší, ale naštěstí máme v zásobě Vencu  a jeho famózní teč, která sráží soupeře na kolena a my ještě upravujete na konečných 8:4

G - Hanák 2, Košan 2, Dvořáček, Mazzola, Hladík, Doubravský

A - Hanák 2, Mazzola 2, Dvořáček, Doubravský
A co závěrem, je sice začátek sezóny, ale jelikož již od soustředění ve Stropnici chvilku hrajeme, dovolím si malé startovací hodnocení. 
Obrana : Filip a David výborně - nebáli se to vzít na sebe, zaůtočit, konstruktivní rozehrávka, někdy s malými nepřesnostmi, ale učíme se, Max-  každou třetinou bylo znát jak si zvyká na rychlejší pojetí hry a spolehlivě sekunduje zkušenějším spoluhráčům.
Útok : Standa a Šimon - absolutně splnili úlohu štírků, bojovali, soupeři nenechali nic zadarmo a v koncovce nad očekávání. Sam dnes k nepoznání, výkon pro tým, korunovaný několika uvolněními s chytrou koncovou přihrávkou, až na ty zbytečné klukoviny končící vyloučením. Tome, hráč tvého formátu by měl spolehlivě proměnit trestňák, umíš to minimálně na deset způsobů, roli kapitána jsi ale splnil beze zbytku, Vašek  asi poprvé hrál i dozadu a bojoval, možná ani nevíš jak důležitý gól jsi dnes dal, jen tak dál. 

Petr - je to velká změna, délka zápasu, stálé soustředění a sledování míče, rychlá rozehrávka a jedovky spoluhráčů, výkonnostně byla každá třetina o něco lepší a postupně byla znát i větší jistota, drobnosti doladíme při tréninku.