Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Starší žáci v novém roce

První turnaj v roce 2017 pořádáme po krátké době opět v krumlovské hale. Již před osmou hodinou ranní se scházíme v silné sestavě. Ilona, Verča a Bára jako dámskodívčí část zodpovědná za stolek časomíry a zdravotní službu, Petr a Radek ve funkcích trenérů, hlavních pořadatelů a opravářů mantinelů


Starší žáci v novém roce
Autor: Radek Hanák | Datum: 15.1.2017 - 19:07 | Zhlédnuto: 4005x

Rychlá porada a jdeme na první zátěžový test, přichází totiž partička namachrovaných a nedisciplinovaných " Lavických ", se kterou musíme postavit hřiště. Hvězdy jsou nám ale nakloněny, hřiště stojí, časomíra svítí, rozhodčí a soupeři se dostavili a hra může začít. První zápas pěkně ubíhá, Verča s Bárou se statečně perou s časomírou a zápisem a tam za dveřmi krumlovské kabiny se připravují hvězdy ke svému prvnímu zápasu.

FBC Č . Krumlov - TJ Centropen Dačice 6:2

Zápas začíná opatrně, hrajeme kolektivně, jen dačická defezíva nám dělá problémy, a tak naše převaha není gólově vyjádřena a Bára s Verčou nemají moc práce, trenér také nemusí moc zasahovat a tak alespoň Petr občas porovná mantinely. Jak zápas plyne, přicházejí i góly, o které jsme se hráčsky pěkně podělili. První úkol tedy splněn a můžeme si jít opět užívat do kabiny, jen občas je třeba zkontrolovat Petra s Radkem, jestli dobře staví mantinely nebo zajít za holkama k časomíře, aby se jim přes naše krásné dresy moc dobře nekoukalo na hřiště.

Branky : Košan 2, Doubravský, Mazzola, Beniačik, Hanák
Asistence : Kolín 2, Kordík, Hanák

Během dopoledne přijíždí delegát florbalové unie, proto je třeba se o něj postarat, dát zápisy ke kontrole a obeznámit jej s pařadatelskou službou. Naštěstí je to návštěva spíše společenská neboť se jedná o starého známého z dob, kdy trenér hrál ještě aktivně florbal.


FBC Č. Krumlov - FBC Strakonice 6 : 1

Další zápas, kdy jsme nuceni tvořit hru a snažit se vyzrát na dobře organizovanou defenzivu. Výkon opět kolektivní, o góly se zase pěkně dělíme, holky u časomíry opět nemají moc práce a navíc je nikdo nevyrušuje. Škoda jen toho jediného gólu soupeře v poslední minutě, kdy jsme závěr trochu vypustili, Petr by si nulu za spolehlivý výkon zasloužil.

Branky : Kolín 2, Hladík, Mazzola, Hanák, Kordík
Asistence : Kordík, Malečková, Hanák, Mazzola

Závěrečný zápas zvládáme v našem osvědčeném organizačním týmu s noblesou, úklid proběhl celkem hladce, ještě vyplatit rozhodčí a můžeme vyrazit k domovu. Chlapci jdou zapít vítězství do čajovny, k našemu organizačnímu výkonu nemají žádné výhrady, přestože jsme si je asi 2x dovolili požádat o pomoc při rovnání mantinelů, a já musím ještě rychle odeslat výsledky do FISu a připravit zápisy k odeslání na čfbu. To jsme si pěkně zahráli, co chlapci a dívko?