Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Starší žáci toho v Chotovinách moc nepředvedli

V neděli 5.2. vyrážíme do Chotovin k dalším dvěma zápasům, tentokráte s papírově slabšími týmy Dačic a Tábora. V posledních dnech jsme se potýkali s vyšší marodkou, také přestávka od posledních zápasů byla delší než je zdrávo.


Starší žáci toho v Chotovinách moc nepředvedli
Autor: Radek Hanák | Datum: 11.2.2017 - 16:27 | Zhlédnuto: 3393x

FBC Č. Krumlov - TJ Centropen Dačice 6:4

Jak jsme předpokládali, začínáme proti dobře organizované obraně soupeře, hlídáme si jediné dva nebezpečné hráče a míč máme pod kontrolou. Co ale naše hra na první pohled pozbývá je lehkost a jistota. Přichází i nějaká náhodná střela a ojedinělá pěkná individuální akce s gólovými zakončením, bohužel se hromadí i chyby, které společně se ztrátou koncentrace ve druhé polovině zápasu vedou ke zbytečným gólovými nabídkám pro soupeře. Takže 3 minuty před koncem je stav 4:4, po dlouhé době přistupujeme ke korekci sestavy a ve zbylém čase odskakujeme dvěma góly na konečných 6:4.

Branky : Massaro, Doubravský, Kolín, Hanák, Košan, Mazzola
Asistence : Hanák 2, Košan, Beniačik


FBC Č. Krumlov - 1 FbK Tábor 12 : 5

Poté,co jsme si v kabině vyříkali nedostatky předchozího zápasu, nastupujeme do dalšího ve velkém stylu. Vyhraná buly, několik rychlých přihrávek napříč hřiště s gólovou tečkou po 10 sekundách. A to je tak všechno, otestovali jsme naší převahu a začínáme opět provozovat nepohledný florbal, plný nesmyslných individuálních akcí. Soupeř sice nemá na otočení zápasu, ale naše nemastná hra mu umožňuje korigovat nepříznivý výsledek. Konec zápasu navíc korunovaný Samovou eskapádou zbytečných zákeřných faulů. Vezeme z Chotovin 6 bodů , ale hořká pachuť dnešního výkonu zůstává.

Branky : Hanák 4, Mazzola 2, Kolín 2, Beniačik, Košan, Novotný, Massaro
Asistence : Beniačik 3, Novotný 2, Hanák 2, Dvořáček, Mazzola, Beniačiková

Slovo trenéra závěrem: Aby nezazněla jen kritická slova, i když dnešní výkon si moc chvály nezaslouží. Musím vyzdvihnout osamělé bojovníky. V útoku výborně pracoval Standa, spolehlivě hráli též Aleš, Šimon a Matěj.