Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Starší žáci sehráli dva nadějné zápasy

V neděli 24. ledna odehráli starší žáci zápasy Jihočeské ligy v nové soběslavské hale. Střetli jsme se s Jindřichovým Hradcem a Dačicemi.


Autor: Veronika Netušilová | Datum: 7.2.2016 - 21:22 | Zhlédnuto: 3728x

FK Slovan J.Hradec - FBC Český Krumlov                                2:1  (2:1|0:0|0:0|)

G: Kolín

A: Mazzola

Proti Hradci jsme museli hrát od začátku se zabezpečenou obranou. Takticky jsme byli stažení více v naší obranné polovině a hlídali si bedlivě soupeře. Vyčkávali jsme na chyby protihráčů a čekali na nějaké brejky. Bohužel jsme v první třetině dostali dva docela smolné a zbytečné góly, které padly hned v prvních dvou minutách. Naší první útočné formaci se ale podařilo na to odpovědět a měli jsme Hradec nadosah. Naše obrana byla perfektní i v další třetině. Škoda, že se nám nepovedlo prosadit se v přesilovce. Nějaké šance jsme si dokázali vypracovat. Skvěle se nám povedla odehrát třetí třetina, protože jsme se dostali i do několika gólových šancí. Zápas měl skončit remízou. Přesto jsme odehráli po taktické stránce velmi dobrý zápas a všem hráčům patří velká pochvala.

 

FBC Český Krumlov  - TJ Centropen Dačice                             4:4  (1:0|3:0|0:4|)

G: Hanák, Mazzola, Košan, Wunschová

A: Kolín

Se stejnou taktikou jsme šli i do druhého zápasu s Dačicemi. Soupeři naše hra evidentně nevyhovovala. V první třetině jsme se dokázali i prosadit, v deváté minutě skóroval kapitán Tomáš. Náš tým byl hodně nabuzený a hned na začátku další třetiny se prosadila naše první formace. Po krásné akci navýšil skóre Sam. Ke konci této třetiny jsme stihli dát ještě dvě branky. Prosadili se Standa a Verča díky své neuvěřitelné bojovnosti. Po druhé třetině jsme vedli nad soupeřem o čtyři branky, což byl úžasný výsledek, ale věděli jsme dobře, že i přesto musíme pořád hrát dobře dozadu. Bohužel v závěrečné třetině se rozjela dačická „mašina“ a my nakonec bojovali o remízu. Soupeř to nevzdal a potvrdil svoji kvalitu. Až na tuto třetinu jsme odehráli skvělé zápasy proti těžkým a technicky vyspělejším soupeřům.

Další zápasy odehrajeme v neděli 7.2. v domácí hale proti J.Hradci a Štírům (modrým).

Sestava:

G: Vrábel Míra

O: Hanák Tom (C), Böhm Marek, Dvořáček David, Novotný Aleš

Ú: Mazzola Sam, Kolín Dan, Košan Standa, Beniačik Matěj, Wunschová Verča, Pešek Vítek

Trenér: Netušilová Verča

Výsledky a průběžná tabulka