Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Překvapivě žádné body

19. a 20. kolo jihočeského přeboru – divize A, pro krumlovský B-tým znamenalo první nulu v letošní sezoně.


Překvapivě žádné body
Autor: David Řeháček | Datum: 21.2.2012 - 00:00 | Zhlédnuto: 4313x

FBC UMPALUMPA

FBC Český Krumlov B - FBC UMPALUMPA 5:8 (1:2|2:3|2:3)

Kvůli nemoci nedorazila půlka týmu a ta půlka, co dorazila, se sotva hýbala. První zápas jsme „odehráli“ s FBC UMPALUMPA.  V tomto utkání jsme podali nejhorší výkon této sezony. Veliké mezery ve formaci, umožňující soupeři brejkové výpady proti naší bráně, neschopnost popoběhnout většiny hráčů, malá střelecká produktivita a fakt, že soupeř proměnil všechny své střelecké příležitosti, zatímco těch několik našich (normálně v bráně končících) šancí skončilo metr nad brankou – takto by se dalo charakterizovat třetí letošní střetnutí s UMPALUMPAMA, které nás stálo velmi cenné tři body. Vedení soupeře 5:2 jsme dokázali ještě vyrovnat, ale oddechový čas, který jsme si vyžádali, aby jsme mezi sebe vnesli uklidnění a vyhecovali se k našemu standardnímu výkonu, měl spíš opačný efekt, čehož soupeř využil a po dvou našich chybných rozehrávkách vstřelil dvě branky a stihl přidat ještě jednu ze standardní situace, čímž nás srazil úplně na kolena. Tuto prohru musíme brát jako výstrahu do budoucna, varování, že pokud do každého zápasu nedáme všechno, může nás to na konci sezony ještě mrzet.


Sestava: A. Bednář, L. Šimo, T. Kotěšovský, P. Sulzer, M. Pompe, P. Lučan, M.Moravec, D. Řeháček

SKP Č.Budějovice

FBC Český Krumlov B - SKP Č.Budějovice 4:5 (1:1|2:2|1:2)

Jelikož jsme na turnaji byli pořadateli my, hráli jsme první a poslední zápas. Měli jsme tedy dost času popřemýšlet nad prvním utkáním. Soupiska se nám před druhým zápasem ještě ztenčila, takže jsme proti SKP Č. Budějovice nastoupili v sedmi hráčích v poli. Věděli jsme, že to bude zápas o první místo tabulky a že nás nečeká vůbec nic jednoduchého. Překvapivě druhý zápas byl úplným opakem toho prvního. Dokázali jsme vcelku úspěšně pokrýt budějovické hráče a nenabídli jim moc gólových příležitostí.  Bohužel soupiska SKP nabízí několik výborných střelců, kteří to opět na hřišti potvrdili, a každé naše větší zaváhání skončilo inkasovaným gólem. Ale i naši střelci dokázali držet se soupeřem krok – ale úspěšnost našich střel nebyla bohužel tak veliká, tento turnaj spousta našich střel skončila mimo bránu nebo ji dokázala zblokovat obrana soupeře. Rychlá hra, přelévající se od jedné bráně ke druhé, jistě poskytla pěknou podívanou těm třem lidem, co se na nás přišli podívat. 1:1, 2:2 – takto vypadali první dvě třetiny. V té třetí jsme ale byli o jednu branku horší a prohra 4:5 nás určitě bude ještě nějakou dobu mrzet (ale určitě ne jako ta s UMPALUMPOU). Opět se ale ukázalo, že pokud VŠICHNI zabereme, dokážeme hrát i v malém počtu hráčů.

V současné době tedy druhé místo tabulky a osm zápasů do konce základní části. Tak pojďte hoši ještě pořádně zamakat – to playoff si přece nenecháme ujít. Dáme jim na ....

Pod článkem pár foteček – sice z jiných zápasů, ale výrazově charakteristických pro naše poslední počínání ;)

Sestava: A. Bednář, L. Šimo, T. Kotěšovský, P. Sulzer, M. Pompe, P. Lučan, D. Řeháček