Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Písecká exhibice starších žáků

V neděli 20.11. jedeme odehrát další dva zápasy do písecké obloukové haly. Vzhledem k početné marodce jsou nás opět pouze 2 pětky a brankář. Poprvé v této sezóně s námi jede Dan, specialista na střelbu do prázdné brány. Náš první ranní soupeř ze Strakonic je pro nás velkou neznámou, odehrál zatím pouze 2 zápasy, oba vyhrál a naše poslední měření sil je již dávná minulost.


Písecká exhibice starších žáků
Autor: Radek Hanák | Datum: 22.11.2016 - 21:19 | Zhlédnuto: 3409x

FBC Č. Krumlov - FBC Strakonice 11 : 4

Do zápasu nastupujeme opatrně a zodpovědně, soupeř nehraje vůbec špatně, je kompaktní a podniká rychlé výpady. Góly ale střílíme my, a i díky koncentrovanému výkonu brankáře je po první třetině skóre 4:0. Ve druhé části se hra přiostřuje, soupeř nám nabízí trestné střílení a přesilové hry, což využíváme jen zčásti, přidáváme 2 góly, také poprvé inkasujeme. Hra má ale velmi pěkné momenty s přihrávkami na jeden dotek, bohužel bez efektivního zakončení. Poslední třetina již volnější z obou stran, to využívá naše první pětka a přidává dalších 5 gólů, zároveň naší lehkomyslnost v obranné činnosti trestá soupeř třemi korekčními góly.

První úkol tedy splněn, a my můžeme vyrazit na zvěřinové hody k Reinerům, abychom doplnili energii k druhému zápasu s domácím Pískem.

Góly : Hanák 5, Kolín 4, Košan , Massaro
Asistence: Kolín 5 , Hanák 3, Košan

Návštěvu u Reinerů jsme úspěšně zvládli jak my, tak i obsluhující personál, chlapci se odreagovali a do zápasu nastoupili ve velké pohodě.

FBC Č. Krumlov - FBC Sokol Písek 21 : 3


Papírově lehčího soupeře jsme nepodcenili, vstřelili jsme rychlý gól a především se chytla druhá pětka, která měla v prvním zápasu střeleckou smůlu, a tak jen díky ztrátě pozornosti v posledních dvou minutách končí první třetina 7:2. Prostřední část volnější, na konci svítí na tabuli skóre 10:3. V posledním dějství soupeř ztrácí dech, naši hoši jsou naopak v neobvyklé pohodě, vzájemně se podporují, snaží se Aleše dotlačit k hattricku, mají radost z každého Petrova úspěšného zákroku, náležitě ho oceňují a nakonec zdolávají i 20. gólovou metu. Opravdu pěkný týmový výkon.

Góly : Hanák 6, Kolín 5, Novotný 3, Košan 2, Kordík 2, Doubravský 2, Mazzola
Asistence : Hanák 7, Kordík 3, Dvořáček 2, Doubravský, Košan, Massaro, Novotný, Kolín

Slovo trenéra závěrem:
Zatím jsem během své trenérské kariéry nezažil, že by během jednoho zápasu odešli tři hráči na malou, ještě že nehrajeme hokej. Takže borci, před dalším zápasem se jdeme hromadně vyčurat, jinak nám rodiče nebudou věřit, že v té restauraci pijete jen kofolu !!!