Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Osm statečných v Hrdějovicích

Starší žáci se museli poprat v neděli 9.2. s vysokou marodkou a také s faktem, že od pondělí začínaly v našem okresu jarní prázdniny. Nakonec jsme dali dohromady tým pouze o osmi hráčích v poli.


Osm statečných v Hrdějovicích
Autor: Veronika Netušilová | Datum: 16.2.2020 - 00:00 | Zhlédnuto: 4351x

 

FBC Rytíři Český Krumlov – TJ Centropen Dačice 1:4

B: Matyáš Cajthaml

A: Martin Hák

První zápas jsme odehráli proti favorizovaným Dačicím, které snad poprvé v letošní sezóně spadly do 3. koše Ligy starších žáků. Převaha soupeře nebyla úplně jednoznačná, i naši kluci si dokázali vypracovat šance, ale bohužel jsme skomírali na produktivitě. Na druhou stranu Dačice hrají pěkný kombinační florbal a i kondičně jsou na tom o něco lépe, a proto si výhru zasloužily.

FBC Rytíři Český Krumlov – FBC Štíři České Budějovice 5:2

B: Honza Pilař 3x, Nicola Humpál 2x

A: Miloš Králík, Matyáš Cajthaml 3x

Velmi se nám na turnaji vydařil právě druhý zápas s domácím týmem. Přestože nás bylo na soupisce o polovinu méně než soupeře, na hřišti to nebylo znát. Otěže zápasu jsme drželi pevně v rukou téměř celé utkání. Hráčem zápasu se stala naše opora v obraně, Honza Pilař, jenž vstřelil hattrick.

FBC Rytíři Český Krumlov – TJ Netolice Rafani 3:2

B: Nicolas Humpál 2x, Matyáš Cajthaml

A: Miloš Králík

Třetí zápas byl pro nás ze všech nejnáročnější. Velká únava na našem týmu byla znát, a tak jsme se do poslední vteřiny přetahovali s Netolicemi o vítězství. Velkou měrou se na něm podílel náš forvard Nicolas, jež po nemoci sehrál také velmi povedená utkání.

Sestava: Daniel Švec (G), Matyáš Cajthaml, Martin Hák, Nicolas Humpál, Honza Pilař, Miloš Králík, Lukáš Saitl, Oliver Schick, Tomáš Minařík.

Další zápasy odehrajeme v domácím prostředí v sobotu 22.2. Síly změříme s týmy: FK Slovan J.Hradec, TJ Sokol Blatná Divočáci a FBC Štíři České Budějovice.