Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Nový celovečerní film s názvem Dorost

Upozornění článek je nevhodný pro děti a mladistvé!!! A to především z důvodů velkého množství neznámých znaků, dále se v něm mohou objevit odhalenější postavy.


Nový celovečerní film s názvem Dorost
Autor: Václav Čáslava | Datum: 30.11.2016 - 22:02 | Zhlédnuto: 4348x

Turnaj čtvrtý - nečekaných 6 bodů a skvělý výkon všech hráčů

            V sobotu 26.11. vyrazili dorostenci do Milevska na další turnaj. Ač měli celý týden na sehnání odvozu, řešili vše na poslední chvíli, když už rodiče měli na víkend o program postaráno. A tak jsme v pátek večer bohužel neměli odvoz. Po dlouhé noční konverzaci na facebooku jsme doráželi na sraz s myšlenkou, že do Milevska odcestuje pouze šestice hráčů. Naštěstí nás nenechal na holičkách pan Dvořáček a díky němu jsme mohli odcestovat alespoň s osmi hráči do pole.

V minulém kole jsme v plné sestavě nebyli schopni uhrát ani bod, náš výkon sice nebyl špatný, ale po individuálních hrubkách jsme padli nejprve s Pískem (7:8), ač jsme po celý zápas vedli, a  následně s Milevskem (2:7) i když jsme do poslední části drželi nadějný stav 2:2.

 TJ Centrropen Dačice  :  FBC Český Krumlov  2:4 (0:2|0:0|2:2)

  Do zápasu jsme šli s cílem uhrát slušný výsledek, ale že bychom měli vyhrát, se v šatně zmínil Michal jen žertem. Vždyť jsme po předchozích zápasech figurovali na poledním místě s jediným bodem a Dačice se nacházeli na místě druhém. Navíc si musíme přiznat, že domácí mají kvalitnější kádr.

         Kluci však vstoupili do zápasu s velkým přehledem, drželi se přesně pokynů trenéra a hlavně nedělali individuální chyby. K tomu přispěla i Werča, která první dvě střídání odehrála v bikinách, nakonec však byla nucena se obléci  neboť krom soupeře hru nesledoval ani rozhodčí. Dačice se tak vůbec nemohly dostat přes půlící čáru, a tak jsme to byli nečekaně právě my, kdo byl daleko nebezpečnější. A když se před soupeřovo brankou zjevil D. Dvořáček, nezbývalo obránci nic víc než faulovat. Nejprve jsme si v přesilové hře vytvořili dvě nebezpečné střely, aby ta třetí už rozvlnila síťku domácí branky. M. Forst objel branku a krásným pasem nalezl M. Mráze, který se nemýlil.

       Obraz první třetiny byl pořád stejný, Dačice se snažily projít přes půlící čáru, ale hostující tým, díky rychlému obsazování protihráčů, je nikam nepouštěl, ba naopak jim odebíral míčky a vytvářel si šance. Velmi důležité bylo, že krumlovští neodevzdávali míček, dokázali se prosadit  v soubojích, přihrát si a zakončit. Jen škoda, že se nám nepodařilo navýšit skóre, i když jsme měli dostatek šancí. Minutu před koncem první části jsme se přeci jen radovali, J. Kordík rozehrál z rohu a pasem před branku našel nabíhající V. Wunschovou, ta ze vzduchu sklepla míček do odkryté branky 0:2.

V první třetině se brankář Krumlova v brance vyloženě nudil. Ale hned z kraje té druhé musel předvést dva důležité zákroky. Vše korunoval ve druhé minutě. A. Novotný podběhl míček a soupeř už šel sám na  J. Šítala, Aleš ovšem zatáhl za záchranou brzdu a vysekl soupeři míček, to ohodnotil rozhodčí trestným střílením. Jakub ovšem vykryl střelecký úhel, následně si poradil i s blafákem dačického kapitána. A změnu skóre nepřinesla ani následná přesilovka, krumlovští dobře bránili a vykrývali prostor před svým brankářem a střely z dálky zase pokryl Jakub. Takřka po přesilovce měli domácí opět velkou šanci na snížení, díky chybě, jako přes kopírák té první, šel dačický útočník sám na brankáře, ale i tentokrát z toho vyšel vítězně hostující gólman. Do konce třetiny se nic zvláštního nestalo, krumlovští stále dobře bránili střed hřiště, Dačice se sice již dostávaly do zakončení, ale především do střel z dálky bez nějakého většího ohrožení branky, navíc s přibývajícím časem začaly být nervózní, takovýto průběh zápasu nečekaly.

         Do třetí části vkročil domácí tým velice aktivně, ve snaze s výsledkem něco udělat, a hned z kraje si vytvořil tři dobré příležitosti, ale ani jednu nedokázal využít. Hostující tým ale opět vyrovnal hru a pořád tou samou nepříjemnou obranou zase držel dačické střelce na distanc od své branky. Na začátku šesté minuty přišel další úder hostů. M. Mráz prodloužil míček po pravém mantinelu na J. Kordíka, ten se natlačil před domácího obránce a blafákem překonal brankáře 0:3. O dalších 20 vteřin později ztratili dačičtí míček na půlící čáře a Jindra předvedl ten samý únik a zakončení z druhé strany 0:4. Krumlovští se už viděli s třemi body v kapse, upustili od obrany a začali se hnát do útoku, jako by chtěli rozhozeného soupeře dorazit dalšími fíky. Jenže Dačice jsou velmi kvalitní a silný soupeř a dokázaly toho rychle využít. Jako první se prosadil T. Přibyl a o další minutu později J. Nemeth. Krumlov v této fázi hry byl v roli diváků. Hosté nedokázali udržet míček na hokejkách, rozehrávka z obrany končila na čepeli soupeře ještě před půlící čárou a byla otázka času, kdy domácí rozvlní síť potřetí. Naštěstí krumlovské podržel brankář a i hráči se oklepali a vrátili se k důsledné obraně, což dačický nápor otupilo. Dvě minuty před koncem si hostující trenér vzal oddechový čas, aby nechal odpočinout klíčové hráče, kteří dohrají zbytek zápasu. Odpočinek dodal na krumlovské hokejky opět klid, ze začátku zápasu v klidu drželi míček, a když se dopředu probíjel D. Dvořáček, vynutil si faul soupeře. V čase 13:48 tak bylo po nadějích na vyrovnání. Krumlov v přesilovce kontroloval hru a nikam se nehnal, domácí sice i ve čtyřech zkoušeli napadat, ale to už byl marný boj.    

            Krumlovští tak po parádním výkonu všech hráčů získali první výhru v sezóně. Tady mě velice překvapil výkon Aleše Novotného, který minulý turnaj přidržoval příliš dlouho míčky na holi, nedokázal rozehrát a dostával nás do problémů. Tady snad krom dvou proběhnutých míčů neudělal chybu a byl velmi platným hráčem s rychlou a přesnou rozehrou, a pak že to nejde.

PS: Fotky Werči v bikinách prodáváme za 3,50,- kus při platbě na účet (č.ú. 0001 0000000001), za hotové jsme bohužel kvůli zavedení EET byli nuceni zdražit na 631,99 ,- za kus.

 

FBC Český Krumlov  SK Kardašova Řečice 7:3(2:0|3:0|2:3)

          Tento zápas byl naším prvním střetnutím a nevěděli jsme, co od soupeře očekávat. Soupeř, ať přijel pouze s jedním hráčem na střídání, remizoval v předchozím zápase s Pískem 9:9.

          Režie zápasu se hned od začátku ujal domácí tým a soupeře přehrával. Ve druhé minutě přiťukla Veronika míček M. Forstovi, ten obešel protihráče a rozvlnil síťku poprvé. Na obou týmech bylo znát, že jim předchozí zápas sebral mnoho sil, a Řečici asi ještě více než domácím. Zápas se tak nedal vůbec srovnávat s tím předchozím, kupily se chyby na obou stranách a nebyl to moc pohledný florbal. V čase 6:32 po spolupráci s J. Kordíkem prostřelil F. Hlásek hostujícího brankáře podruhé. Necelou půlminutu na to mohl soupeř zdramatizovat celý zápas, ale A. Novotný opět zatáhl za záchrannou brzdu. Další nájezd a opět byl úspěšnější českokrumlovský brankář. V následující přesilovce si nedokázali hosté vytvořit nějaký tlak či šanci. A tak nepohledná první třetina skončila 2:0.

         Začátek prostřední části pokračoval ve stylu té předchozí, Krumlov hrál jako by se mu nic nemohlo stát, nepřesné a hlavně pomalé přihrávky, hra bez důrazu a zbytečně dlouhé přidržování míčku na hokejkách, a k tomu ještě individuální chyby, vše vyvrcholilo v páté minutě. F. Hlásek si naskočil na centr a předvedl nádhernou hlavičku, rozhodčí ji poté ocenili dvěma body. A jelikož nevýhoda jednoho hráče v poli nám byla málo, rozhodl se M. Forst, že ve svém rohu podstoupí souboj s dvojicí soupeřů, míček ovšem ztratil a před brankářem na poslední chvíli hasil M. Mráz. Následovalo trestné střílení pro postavení bránícího hráče v brankovišti. Jenže Jakub se rozhodl, že dnes míček z nájezdu za svá záda nepustí, a s přehledem zlikvidoval i třetí dnešní nájezd. Minutu a půl dlouhého dvojnásobného oslabení se ujala trojice statečných Dvořáček, Forst, Kordík. Úkolu se zhostili skvěle, nejen že dobře bránili, ale navíc v čase 6:12 utekl M. Forst všem soupeřům a při oslabení 3:5 zvýšil na 3:0. Domácí následně ubránili i zbytek oslabení. Přesně po pěti minutách našel F. Hlásek křižnou přihrávkou M. Beniačika, ten však měl míček na backhand, a tak se rozhodl míček z první vrátit Fandovi, vznikla tak geniální přihrávka a asi nejkrásnější branka dne, zpětnou nahrávku nikdo v hale nečekal, a tak Hlásek dovezl míček za přihlížení všech přítomných do prázdné branky. O minutu později neměla se soupeřem slitování Weronika a nádhernou střelou zvedla diváky ze sedadel již popáté.

        Začátek poslední části patřil hostům, kteří si přáli s výsledkem ještě něco udělat, a tak v čase 0:58 a 3:03 dvakrát překonali českokrumlovského brankáře. Jenže D. Dvořáček okamžitě úder vrátil, uvolnil se na středu hřiště a zakončil 6:2. Teď už opravdu oběma týmům došly síly a zápas se v podstatě jen dohrával. Menší vzrušení přinesla, v desáté minutě, účast na hřišti Božského Maradony, jenže zásah rukou se, nevím proč, nesetkal s pochopením u dnešních arbitrů, a tak Fanda místo oslav a svatořečení inkasoval jen pobyt na trestné lavici. V probíhající čtrnácté minutě pak nechala V. Wunschová vylovit míček ze síťky hostujícího brankáře po sedmé. V poslední minutě se dral na hřiště M. Mráz, jelikož v prvním utkání jeho branku rozhodčí připsal M. Forstovi, chtěl mít taky ve statistikách u branek jiné číslo než 0. Dvacet vteřin před koncem se přeci jen dostal na plochu, hlasitě si řekl o přihrávku, nádherné zpracování, klička, druhá, třetí……střela a góóóól, čas se zastavuje dvě vteřiny před koncem, lidé vstávají ze sedaček a jásají. Ale co se děje, rozhodčí připisují branku Kardašově Řečici. Opakovaný zpomalený záznam nám odhaluje, co se na hřišti stalo. Někde mezi třetí a padesátou kličkou, nebylo to zcela patrné, Martin ztrácí míček a soupeř z hrušky míří do černého. U rozhodčího pak nepomáhá ani Martinova reklamace, že ho z toho všeho bolí hlava.

Zápas tak končí 7:3

 

Ohlédnutí zpět

V květnu, dlouho před začátkem sezóny, na sebe bere trenér dorostu nelehký úkol, chce nechat hrát ročníky 00´ a 01´ zápasy, to ovšem znamená jít do risku a rozjet sezónu s pouhými sedmi hráči a brankářem. Krásný plán, že tým doplní starší žáci, dostává trhlinu hned po prázdninách. Marek Böhm, bez toho, aniž by někomu řekl, končí, Štrbko se v říjnu ukáže asi na dvou tréninkách, ale to je vše, M. Vrábel nestíhá tréninky kvůli škole a jiným aktivitám a T. Procházka bohužel musí prozatím ukončit kariéru ze zdravotních důvodů. A aby toho nebylo málo, hned první dva turnaje se nám kryjí se zápasy starších žáků, takže nebudeme moc využít jejich služby.

První turnaj a naděje

TJ Centropen Dačice : FBC Český Krumlov  10:3(4:1|1:0|5:2)

První zápas sezóny byl ve znamení chyb. Bylo na nás poznat, že nastupujeme proti velmi silnému týmu a v sestavě máme hned pět starších žáků, kteří nejsou zvyklí na takové tempo hry, přece jenom liga starších žáků je daleko pomalejší a na vše je plno času. Tady kluci ten čas neměli, Dačice nás po zisku míčku hned po zisku míčku hned napadaly a my až příliš často tvořili chyby. Na první dvě branky dovedl odpovědět F. Massaro, ale další chyby při rozehrávce znamenaly tříbrankový rozdíl.

Hra nebyla špatná, ale tvořili jsme až příliš moc individuálních chyb. Ve druhé třetině tak Dačice zvýšily na 5:1.

Do poslední části jsme vstoupili sice dobře, když svou šanci proměnil D. Kolín hned po 13 vteřinách. Jenže domácí ještě v té samé minutě odpověděli hned dvakrát.  V průběhu třetiny přidali další slepené branky a po korekci M. Mráze se výsledek zastavil na konečných 10:3.

  V každé třetině si užil ještě posezení na trestné S. Mazzola, a to za stejný prohřešek, sekání.   

SK Meťák Č. Budějovice  : FBC Český Krumlov  4:2(1:1|1:1|2:0)

Druhý zápas byl úplně odlišný. Tempo nebylo tak vysoké a zdálo se, že jsme měli i více ze hry.  Také jsme šli do vedení, když se prosadil J. Kordík. Jenže Meťáku trvalo pouze minutu než srovnal. A jelikož jsme nedokázali proměnit nějakou šanci my, dostal se ve druhé třetině do vedení Meťák, když při nedůrazu před brankou se volně ležící míček těsně dokutálel za naší brankovou čáru. Šmudla však padnul i na druhé straně, po střele D. Kolína se míček letící do rohu odrazil od obránce do sítě domácích 2:2. V poslední části jsme byli lepším týmem a tak jsme začínali spřádat plány na rozhodující úder, jenže jak to tak bývá, udeřil soupeř. Čutka krásně našel Michala a ten se nemýlil , náš centr poprvé v zápase zaváhal a hned z toho byl bohužel vítězný gól soupeře. Chybu udělá každý a David byl nejlepším naším hráčem na hřišti po oba zápasy, nejde mu to mít za zlé, udělá na hřišti mraky černé práce, i mistr tesař se někdy utne. Snaha o vyrovnání byla marná, domácí kontrolovali hru a když jsme v závěru odvolali brankáře, hráči byli překvapení z nastalé situace, nikdo nevěděl, kde má stát, obránce si dokonce vlezl do brankoviště na místo brankáře, a tak stačil jediný soupeř, aby povodil celou naší šestici a těsně před koncem upravil na 4:2

Smolný to zápas, ale nebylo proč věšet hlavu, turnaj ukázal, že se bude dát hrát s každým, ale před sebou máme mraky práce na zrychlení hry a vyvarování se chyb. Pozitivní je že D. Kolín si už vybral své budoucí zaměstnání, míchat mu jde dokonale.

Druhý turnaj v sedmi lidech

 FBC Došwich Milevsko :  FBC Český Krumlov  13:2(3:0|5:1|5:1)

Druhý turnaj se nesl v duchu zápasů starších žáků v J. Hradci, který se hrál souběžně. Ve značně oslabené sestavě a ještě pouze s osmi hráči jsme se vydali na turnaj do Písku.

Hned na začátku zápasu nám navíc rozhodčí vyřadil B. Beniačiků, dle pravidel nesmí starší žačka nastoupit za dorost, sice nepochopitelné pravidlo, které jsme neznali, ale nic se nedalo dělat, dál budeme hrát pouze v sedmi. A tak cílem zápasu bylo přežít a přetrpět 3 x 15 minut. Soupeř byl totiž nad naše síly, tři pětky šikovných a rychlých kluků, s tím jsme se rovnat nemohli i když naši statečně bojovali. Dokonce F. Hlásek a M. Beniačik se dokázali prosadit, a tak jsme zaznamenali dvojici čestných úspěchů.  

 

FBC Sokol Písek :  FBC Český Krumlov  3:3 (2:1|1:1|0:1)

Před zápasem jsme získali alespoň jednoho hráče do pole navíc a to v podobě brankáře M. Vrábela, který se převlekl a vzal hokejku. Domácí však nastupovali se třemi útoky, a tak jsme čekali další prohru. Jenže J. Šítal držel naše naděje vysoko, když jsme udělali chybu, vytasil jeden ze svých zákroků. Navíc v šesté minutě jsme dokázali udeřit, když V. Wunschová nedala domácímu brankáři šanci. Nikam jsme se nehnali, čekali na půlce a nechali tvořit domácí, navíc jsme neměli sílu, ale žádný velký tlak nepřišel. V závěru třetiny jsme však inkasovali dva slepené góly a Písek se dostal do vedení 2:1. V prostřední části se hra vyrovnala, osmělili jsme se a začali si tvořit šance, hrálo se nahoru dolu. Ale byl to opět Písek, kdo využil našeho zaváhání v rozehrávce 3:1. Kluci byli jako přejetí a odevzdaní, sílu nám však dodala dvojice ubráněných po sobě jdoucích oslabení v jedenácté minutě, dokonce jsme hráli 10 vteřin jen ve třech. Opět jsme začali hrát a minutu před sirénou si vybojovali přesilovou hru. Domácí fanoušci skandovali, jaká je Jakub díra atd., ale opak byl pravdou, nebývá zvykem, aby dva gólmani jednoho týmu v jednom zápase byli ústředními postavami a strůjci bodového zisku. Nejenže Jakub Šítal neskutečně chytal, ale v M. Vrábelovi se probudil střelec. Vše právě začalo v přesilovce, kdy nejprve varoval domácí tým střelou do horní tyčky, a když varování nestačilo, vystřelil podruhé, po křižném pasu od D. Kolína vymetl pavučiny z levého rohu branky.

Teď jsme byli na koni, kluci se hnali za vyrovnáním, pomohla jim i další přesilovka, i když jsme jí nevyužili, tak jsme  teď na hřišti byli lepším týmem my. Písek byl evidentně zaskočen, a když se ozval další hanlivý pokřik ze strany fanoušků, srovnal další dělovkou do vinglu M. Vrábel na 3:3. To už se ze střídačky Krumlova ozval protiútok směrem k divákům. Ostudy, dal vám dva fíky brankář... Teď to vypadalo, že Krumlov soupeře převálcuje, ale chyba. Najednou došli hostujícímu týmu síly. Bylo to náhlé, jako když utne, najednou jsme se modlili, abychom udrželi alespoň ten bod. Poslední tři minuty odehrál především M. Forst, kterému nebylo možno sebrat míček, a poradil si v kličkách i proti trojnásobné přesile, a tak postupně ukrajoval čas do konce zápasu. Konečně zazněl hvizd, který nás zachránil, všichni úplně mrtví naskákali na hřiště a slavili, jako by vyhráli titul. A ono to tak v podstatě bylo, v sestavě v jaké jsme přijeli, a v počtu, v jakém jsme museli odehrát zápasy, byl bod pro nás jako výhra.        

Třetí turnaj – velké zklamání

FBC Český Krumlov : FBC Sokol Písek  7:8 (4:3|1:2|2:3)

Na turnaj jsem konečně odjeli v plné sestavě, turnaje se nezúčastnil pouze S. Mazzola, který s námi nechtěl jet, když nás je dost. A tak jsme si věřili, že uhrajeme nějaké body. Obzvlášť proti prvnímu soupeři jsme počítali s plným bodovým ziskem. A začátek zápasu se i vyvíjel podle našich předpokladů. Byli jsme aktivnější, drželi jsme balónek a soupeře přehrávali po všech stránkách a v sedmé minutě přišel i první gól, když se prosadil M. Forst. Dalších sedm vteřin nato našel D. Dvořáček F. Hláska, který zvýšil na 2:0. Netrvalo to ani půl minuty a prosadila se i třetí formace, když M. Beniačik pobídl ke skórování V. Wunschovou. Z dosavadního průběhu to vypadalo, že soupeře smáznem a budeme se připravovat na další zápas. To jsme se však ohromě mýlili.  Snad pod dojmem, že máme vše v kapse, jsme úplně vypadli ze hry, a po neskutečných chybách nechali písecké dvěma rychlými góly snížit na 3:2.

Ovšem následovala naše přesilová hra a čas se uklidnit a zase náskok navýšit, opak však byl pravdou. Svou slabší chvilku si vybral i J. Šítal, když chtěl skočit po vyhozeném míčku, ten však nechal soupeři a odkryl mu celou branku. Ve stejné přesilovce jsme si vzali náskok zpět, když se po přihrávce Forsta prosadil T. Hanák 4:3. Do konce třetiny se pak již nic důležitého neudálo.

O přestávce jsme si řekli chyby, kterých se dopouštíme a kterých je třeba se vyvarovat. Na hřišti to však vypadalo, že potřebujeme otestovat, jestli je to pravda, jestli ty chyby, o kterých jsem se bavili, dokáže soupeř využít. Ten to dokázal hned při druhém střídání, volný hráč na hrušce srovnává skóre zápasu. Šance sice máme i nadále, ale nedokážeme je využít, a tak se prosazuje soupeř. Již jsme ubránili celé oslabení a A. Novotný vkročil na hřiště, ve stejnou chvíli se však kulatý nesmysl ocitá v naší síti a Písek se poprvé ujímá vedení v zápase. Opět dokázali potrestat naší chybu, když jsme v oslabení nevyhodili míček, jenž jsme měli na hokejkách, a utopili se v kličkách. Ještě do přestávky se nám ovšem podařilo vyrovnal, opět zafungovala spolupráce Forst - Hanák. Zápas se vyrovnal, první naše pětka dokázala soupeře zatlačit, ale při pobytu druhé a třetí formace na ploše spíše tlačil Písek nás.

Do třetí části jsme vkročili lépe my, když se prosadil F. Hlásek, který tečoval Dvořáčkovu střelu. Jenže vedení nám vydrželo pouze 42 vteřin. V čase 7:21 jsme opět šli do vedení, T. Hanák objel branku, natlačil se před brankáře a zakončil. Jenže za minutu a půl měl soupeř standardní situaci, kde jsme nedokázali obsadit všechny soupeře, a Trkovský střelou z úhlu opět vyrovnal.  V desáté minutě dostal dvouminutový trest M. Beniačik, soupeř zastavil a Matěj bohužel nedokázal na tuto změnu reagovat a vrazil do něj, na to však soupeř nebyl připravený a navštívil stolek časoměřiče, sice správně posouzené dvě minuty pro Matěje, ovšem velmi smolné. Kluci však oslabení ubránili, jenže patnáct vteřin po jeho skončení jsme opět inkasovali. M Forst místo vyhození míčku po mantinelu na nabíhajícího T. Hanáka, který by tak šel sám na soupeřovo branku, zvolil kličku na střed hřiště, kdy ho o míček připravil Kučera a předložil gólovku svému dvojčeti a upravili tak na konečných 7:8. 

 

FBC Došwich Milevsko  FBC Český Krumlov  7:2(2:1|0:1|5:0)

Do zápasu proti Milevsku jsme vkročili nekoncentrovaní a již po 25 vteřinách prohrávali 1:0. To nás však probralo a začali jsme hrát, míčky jsme jednoduše rozehrávali po mantinelu a prodlužovali do útočného pásma, kde jsem kombinovali, soupeře jsme napadali hned u jeho branky a znepříjemňovali mu hru. Konečně hra kterou chceme na soupeře hrát. A slavili jsme úspěch, V. Wunschová obrala soupeře o míček a zakončila střelou mezi nohy 1:1. Zápas byl vyrovnaný a šance na obou stranách. Ještě do přestávky si však soupeř vzal náskok zpět.

Ve druhé třetině se prosadil T. Hanák po sólo-akci po pravém křídle. Nic důležitého se jinak v této části hry nestalo, hra byla vyrovnaná a předváděli jsme velmi dobrý výkon.

Závěrečná třetina jak z hororu. V poslední části jsme přestali hrát hru, kterou jsme se prezentovali v předcházejícím průběhu zápasu, spíš to dávalo vzpomenout na zápas s Pískem a s takovou jsme proti prvnímu týmu tabulky neměli žádnou šanci. Kluci nepochopitelně přestali míčky na středu hřiště prodlužovat na útočníky, místo toho ho podrželi a podstoupili souboj, který v mnoha případech prohráli a soupeř trestal. Za stavu 4:2 ve snaze s výsledkem něco udělat a urvat to, nějak sami začali podstupovat nesmyslné souboje i opory týmu T. Hanák a M. Forst. A tak soupeř svůj náskok ještě navýšil na konečných 7:2.

Na turnaj jsme přijeli s velkými ambicemi, vždyť jsme si poprvé v sezóně mohli vybírat hráče a hrát na tři pětky. Ale z šesti třetin, co jsme zde odehráli, jsme pouze dvě dokázali plnit pokyny trenéra a hrát hru, kterou se chceme prezentovat. Na starších žácích, kterých bylo v sestavě hned 8, je znát velký rozdíl mezi zápasy dorostu a starších žáků. Na stržích mají na všechno dost času, zato tady, když chvilku zaváhají a podrží míček déle na hokejce, už ho nemají, příště se pak míčku zbrkle zbavují a dostávají soupeře do tlaku.     

 

 Veškeré scény byly prováděny profesionály a rozhodně je nezkoušejte doma.

 Během hry nezemřelo ani nebylo zraněno žádné zvíře.

Účinkovali v hlavních rolích:

Šítal Jakub 

Vrábel Miroslav

Hanák Tomáš

Hlásek František

 Wunschová Veronika

Dvořáček David 

Kordík Jindřich

Beniačik Matěj

Doubravský Václav

Novotný Aleš

Sebestyen Max Richard

asistent režie:

Beniačiková Barbora

komediant: 

Kolín Daniel

Mafie:

boss Massaro Filippo

Don Mazzola Samuele

kostýmy: 

Mráz Martin

uklízecí četa:

Mišák lišák Forst