Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Na zlatou adventní neděli vyrazili starší žáci do Dačic

Poslední dva zápasy jihočeské florbalové ligy v tomto roce jsme odehráli dne 18.12. v Dačicích. Za nevlídného počasí s ledovkou na silnicích jsme přejeli celý kraj, abychom se utkali s týmy sousední Kaplice a Českých Budějovic.


Na zlatou adventní neděli vyrazili starší žáci do Dačic
Autor: Radek Hanák | Datum: 26.12.2016 - 18:37 | Zhlédnuto: 3434x

FBC Č. Krumlov - FBC Spartak Kaplice 6 : 4

Herní styl kaplických nám letitě moc nesedí, navíc jsme začali poměrně nervózně, především v obraně. První třetina patří herně Kaplici, díky povedeným individuálním akcím ale na branky 2:0 pro nás. Druhá část přináší srovnání hry a nám se daří přidat ještě jeden gól. Do třetí třetiny nastupujeme s výhodou přesilové hry, bohužel k ní přistupujeme velmi nepozorně a zbytečně inkasujeme. Pak se ale náš projev zlepšuje a odskakujeme až na 6:1, což by bylo velmi uspokojivé, kdyby opět nepřišel útlum, zbytečné vyloučení a tři inkasované góly. Víc ale soupeř nestihl, a tak si můžeme se závěrečnou sirénou vydatně oddechnout.

Branky : Hanák 2, Mazzola 2, Sebestyen, Malečková
Asistence: Hanák 2, Dvořáček, Doubravský


FBC Č. Krumlov - SK Meťák Č. Budějovice 4 : 0

Do zápasu nastupujeme o poznání lépe, daří se nám vstřelit i rychlý gól, ale obrana Meťáku je dobře organizovaná, navíc podporovaná asi nejlepším brankářem celé soutěže, a tak naše herní převaha vyznívá většinou naprázdno. Zodpovědným výkonem a pozornou hrou s jistými zákroky brankáře se zápasem postupně prokousáváme, přidáváme další góly a pomáháme Petrovi k první nule v této sezóně.

Branky : Hanák 2, Sebestyen, Malečková
Asistence : Hanák, Kolín

Slovo trenéra závěrem : Ne vždy se optimálně daří, důležité je neznervóznět, vzájemně se podporovat a vydat maximum ve prospěch týmu, vzorem nám tentokráte může být Amálka, která příkladnou bojovnost korunovala dvěma důležitými góly.