Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Na turnaji v Písku obsadili mlži 2. místo

První listopadový víkend jsme se s mladšími žáky vydali na tradiční turnaj do Písku, kde nás čekali tito soupeři – FBC Sokol Písek, FBC Týn nad Vltavou, FBC Štíři Č. Budějovice a FBC Spartak Kaplice.


Na turnaji v Písku obsadili mlži 2. místo
Autor: Veronika Netušilová | Datum: 7.11.2013 - 18:57 | Zhlédnuto: 3944x

První zápas s domácím Pískem jsme se hodně trápili s nízkou produktivitou a prakticky jsme se nedostali pořádně do tempa. Škoda, že jsme ze dvou přesilovek využili jen jednu. Je třeba si je ještě pořádně nacvičit. Druhé utkání s nováčkem ligy Týnem nad Vltavou už bylo o ničem jiném. Týnští býci hráli rozhodně agresivněji a měli více šancí, které se nám podařilo zablokovat a také se nám docela dařilo narušovat jejich souhru. Jinak byli hodně nebezpeční při tahu na bránu. Štěstí se ale přiklonilo více k nám a díky gólům kapitána Samuela, Jakuba a Tomáše jsme zvítězili o dvě branky, což byl náš nejlepší výsledek na turnaji. Ve třetím utkání s budějovickými Štíry jsme mohli dát mnohem více branek, ale kluci míčky donekonečna tahali a málo se pokoušeli o střelbu, i když se nacházeli ve výhodných střeleckých pozicích. Nutno dodat, že náš brankář Víťa také plno vyložených šancí soupeře vychytal. V posledním zápase s Kaplicí nám evidentně došly síly, a i když se nám dařilo docela dlouho držet výsledek 1:1, druhá polovina utkání už byla vyloženě v režii Spartaku. Kaplice tak zaslouženě skončila na prvním místě, protože nenašla jediného přemožitele. Nakonec nám na druhé místo stačily dvě výhry i díky tomu, že jsme měli lepší vzájemný zápas s Týnem nad Vltavou, který měl shodný počet bodů s námi.

Na turnaji jsme se trápili především s nízkou produktivitou. Je třeba také zlepšit přihrávky a zaměřit se na kondiční cviky. S celkovým druhým místem můžeme být spokojeni.

 

 

FBC Český Krumlov – FBC Sokol Písek                                     2:3

Branky: Mazzola 1x, Dvořáček 1x

Asistence: Maurenc 1x

 

FBC Český Krumlov – FBC Týn nad Vltavou                           4:2

Branky: Mazzola 2x, Švanda 1x, Procházka 1x

Asistence: Mazzola 1x

 

FBC Český Krumlov – FBC Štíři Č. Budějovice                        3:2

Branky: Švanda 2x, Dvořáček 1x

Asistence: Švanda 1x, Maurenc 1x

 

FBC Český Krumlov – FBC Spartak Kaplice                             1:4

Branky: Švanda 1x

 

Sestava: G: Vít Maurenc, Samuele Mazzola, Filippo Massaro, Aleš Novotný,  Jakub Švanda, David Dvořáček, Tomáš Procházka, Šimon Hladík, Jaromír Maurer

 

Trenér: Netušilová