Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Muži na úvod sezony přivezli 3 body

V prvním říjnovém víkendu se rozehrála také mužská soutěž. My jsme odjeli do Jindřichova Hradce na první zápasy s Kaplicí a s domácím týmem.


Muži na úvod sezony přivezli 3 body
Autor: Daniel Sedlák | Datum: 6.10.2015 - 09:05 | Zhlédnuto: 3615x

FBC ČK/Velešín – FBC Spartak Kaplice 11:7 (3:4, 4:1, 4:2)

S tímto týmem jsme sehráli již spoustu zápasů a mnohokrát jsme nad ním vedli, ale v závěru se soupeři vždy podařilo zápasy otočit.

V této sezóně, ale tomu bylo naopak. Zápas jsme zahájili lépe, Vraspír nahrál Hrmovi, který rychlou střelou otevřel skóre zápasu, 2 min zápasu 1:0. Soupeř ale rychle otočil a jejich junioři nám svým rychlým pohybem dělali problémy. Do 10.min to bylo už 1:4!!! My jsme ale věřili v naši sílu a věděli, že si souhra našeho týmu musí sednout. Přeci jen jsme měli třetinu týmu složenou z našich čerstvých juniorů a neměli jsme ještě možnost si zahrát v ostrém zápase v těchto kompletních lajnách.

Ještě do konce třetiny jsme snížili na rozdíl jednoho gólu, 3:4.

Ve druhé třetině pokračovala naše kanonáda a na konci to bylo 7:5. V poslední třetině jsme pokračovali ve stejném tempu a připsali si do tabulky první 3 body, 11:7.

B: Hrmo, Vraspír, Matějček, Sedlák, Čížek 5x, Hanák, Čáslava, 

A: Sedlák j. 2x, Vraspír, Hrmo 2x, Hajsák, Matějček, Doležal, 

 

FBC ČK/Velešín – FK Slovan J.Hradec 3:4 (1:0, 1:2, 1:2)

Domácí tým si hodně věřil, znovu postoupil do naší soutěže a určitě pomýšlí po vyšších příčkách naší tabulky. Nastoupil také jako my ve 3 lajnách a velmi zostra zahájil zápas. Ale v první třetině měl jasně navrh náš tým, měli jsme více ze hry, ale proměnili jsme bohuželpouze jen jednu šanci, 1:0.

Druhá třetina pak byla přímo hrozná, byla to plácaná uprostřed hřiště. Nebyli jsme schopný uklidnit hru, rozehrát si to dozadu a čekat na vhodnout příležitost k založení útoku, 2:2.

Ve třetí třetině jsme již po třetí v tomto zápase vedli, 3:2, ale soupeř, dvěma góly zápas otočil, potom se zatáhl a ubránil nejen naši power-play, ale i výsledek, 3:4.

Prohra hodně bolela, měli jsme silnější tým, ale nešla nám souhra, nahrávky, také neproměnili plno šancí a už vůbec jsme nevyužili potenciál, který jsme měli. Musíme se také zaměřit více na obranou fázi naší hry, protože tolik obdržených branek by nás mohlo v těžších zápasech mrzet.

B: Vraspír, Hrmo, Hajsák

A: Čáslava, Doležal 2x

Sestava:

Golmani: M.Ondřich

Hráči: P.Doležal, J.Šandera, D.Sedlák, J.Čížek, R.Vraspír, M.Hrmo, P.Vágner, R.Mačejný, D.Sedlák j., R.Hajsák, M.Matějček, R.Hanák j., V.Čáslava

 

Výsledky, tabulka