Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Muži letos nedosáhnou na medaile

Po dlouhé době jsme vyrazili do nedaleké Třeboně k předposlením kláním v této sezoně


Autor: Josef Čížek | Datum: 17.4.2018 - 23:14 | Zhlédnuto: 4619x

FBC Český Krumlov Velešín – Snipers Třebíč B 2:10

Od začátku zápasu náš tým tahal za kratší konec provazu. Nedokázali jsme se prosadit v osobních soubojích, zaostávali jsme v rychlosti, nasazení a přesnosti. Největším problémem bylo, že jsme si téměř za celý zápas nedokázali kloudně přihrát. Od samého začátku jsme kupili jednu chybu za druhou a soupeř trestal. První gól jsme dostali již po dvaceti sekundách hry. První třetinu jsme přečkali pouze se dvěma inkasovanými brankami. Ovšem naše hra byla tristní. To se projevilo zvláště ve druhé třetině, ve které soupeř rozjel svůj brankostroj. Po konci třetiny svítilo na ukazateli skóre 1:7, podařilo se nám zlepšit stav díky tečované střele Doležala. Ve třetí třetině nebyl obraz hry jiný. Stále jsme hráli druhé housle a soupeř kontroloval hru, navíc přidal tři góly. Nám se podařilo snížit netradičně v oslabení, kdy se prosadil z otočky Čížek.

FBC Český Krumlov Velešín – Snipers Třebíč B 2:10 (Branky: Doležal, Čížek)

 

FBC Český Krumlov Velešín – Spartak Pelhřimov B 5:4

Do druhého zápasu jsme šli s tím, že bychom rádi odčinili katastrofální výkon z prvního zápasu. Úplný začátek zápasu se nám povedl. Začali jsme aktivně a se soupeřem jsme hráli vyrovnanou partii. Dokonce jsme otevřeli gólový účet utkání. Doležal na polovině hřiště získal míč a elegantním sólem se dostal až k úspěšnému zakončení. Poté jsme však polevili s koncentrací z čeho vyplynula pasáž hry, která silně připomínala minulé utkání. Ondřich musel ze své sítě lovit hned tři kousky a my jsme byli ještě rádi, že zazvonila siréna ukončující první třetinu.

Druhá část se ale nesla v úplně jiném duchu. Naše hra byla daleko zodpovědnější, plnili jsme si své úkoly a podařilo se nám náskok soupeře smazat. Opět na začátku třetiny, kdy jsme navíc hráli v oslabení, se po dalším pěkném sólu přesně k tyči trefil Sedlák jr. Vyrovnání zařídil po další přesné nahrávce Hajsáka Wunsch. Úspěšnou třetinu zakončila další povedená akce. Zajímavé je, že jsme skórovali opět v přesilovce. Mačejný byl ve snaze ušetřit co nejvíce času faulován, k míčku se postavil Čížek, jenž využil nepozornosti bránících hráčů ve zdi, rychle vypálil skrze nedostavěnou zeď a míček se k překvapení všech ocitl až za zády soupeřova brankáře.

Ve třetí třetině jsme chtěli udržet vypracovaný náskok a z protiútoků ohrožovat soupeřovu bránu. Tento plán se nám nakonec splnit nepodařilo. Soupeř asi v polovině třetiny srovnal po pěkné kombinační akci. Závěr zápasu ale patřil nám. Po vyloučení za hru rukou jsme měli ideální šanci udělat rozhodující krok k vítězství. Podařilo se nám točit balonek kolem obraného valu nepřítele, až se objevila skulina, kterou našel Doležal a nádherným způsobem vymetl horní roh branky. V závěrečné power play se již soupeř k přímému ohrožení branky nedostal, naopak pojistku na výsledek mohl přidat Sedlák, ale prázdnou branku o několik centimetrů minul, což již nemělo ale vliv na naše vítězství.

FBC Český Krumlov Velešín – Spartak Pelhřimov B 5:4 (Branky: Doležal 2x, Čížek, Sedlák jr., Wunsch)