Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Mladší žáci v novém roce druzí

Po vánočních prázdninách jsme s mladšími žáky vyjeli v sobotu 5. ledna na další turnaj do Sportovní haly v Českých Budějovicích, kde jsme se tentokrát utkali s týmy FBC UNITED Č. Budějovice B a C a FBC Štíři Č. Budějovice modří a bílí.


Mladší žáci v novém roce druzí
Autor: Veronika Netušilová | Datum: 8.1.2013 - 21:52 | Zhlédnuto: 4092x

Na turnaji se nám poprvé letos podařilo zlomit zakletí prvních zápasů a UNITED B jsme dokázali porazit, i když se výhra nerodila snadno a do poslední chvíle byl zápas napínavý. Kluci ale svou houževnatostí utkání dotáhli do vítězného konce. Druhý zápas s UNITED C jsme zase naprosto ovládli a soupeři jsme nedávali moc šancí. Ty které protihráči měli bravurně vychytal náš mrštný gólman Vítek Maurenc. Hattrick zde zaznamenal šikovný útočník Michal Forst a první gól a asistenci si připsal nováček Martin Šimek. Trochu v jiném duchu probíhalo další utkání s týmem FBC Štíří ČB modří. Štíři na nás od začátku vlítli a naši hráči jim nedokázali moc vzdorovat, a tak jsme brzy prohrávali už 1:3. Po třetím gólu jsme začali hrát jen na dvě formace a promíchali lehce hráče. Zápas jsme postupně začali otáčet také hlavně díky výborné obraně v podání Davida Dvořáčka! Na konečném strhujícím vítězství 8:4 se nakonec podílel téměř celý tým. Tento zápas byl pro nás hodně fyzicky náročný, což se odrazilo hned v dalším utkání, kdy jsme prohráli s týmem FBC Štíři ČB bílí. Protihráči měli evidentně více sil a my jsme doslova propadali v obraně, a tak nás často dokázali přečíslit. Další zápas s UNITED B jsme také neodehráli v dobrém rozpoložení. Od začátku nás přehrávali, ke konci se sice náš tým vzchopil, ale na vítězství už jsme to nedotáhli a o gól prohráli. Poslední utkání s FBC Štíři modří se odehrávalo úplně v jiné atmosféře než to první. Dlouho byl stav 0:0 a bylo vidět, že oba týmy už nemají moc sil. Góly začaly padat skoro až ve druhé polovině. Štěstí se nakonec přiklonilo k nám, kdy hattrickem exceloval Radek Dvořáček pro krásných nahrávkách Michala Forsta a Martina Mráze.  

Hvězdou turnaje z našeho týmu a z mého pohledu byl tentokrát jednoznačně náš nejmladší hráč David Dvořáček, který dal tři krásné góly, k tomu urputně bránil a také musel pochopitelně vytrpět řadu ataků od soupeře. Nejproduktivnějšími hráči byli opět Michal Forst (8+3) a Radek Dvořáček (8+2). Druhou letos vychytanou nulu na turnajích zaznamenal náš gólman Vítek Maurenc. Stále ale máme mezery v obraně, na kterých je třeba ještě zapracovat. Přesto naši mladší žáci vybojovali krásné druhé místo a je to letošní sezónu náš druhý nejlepší výsledek.

FBC DDM Český Krumlov – FBC UNITED Č. Budějovice B      5:3

Branky: Forst 3x, Dvořáček R. 1x, Dvořáček D. 1x

Asistence: Dvořáček R. 1x

 

FBC DDM Český Krumlov - FBC UNITED Č. Budějovice C       7:0

Branky: Forst 3x, Mazzola 1x, Dvořáček D. 1x, Dvořáček R. 1x, Šimek 1x

Asistence: Mráz 1x, Šimek 1x, Sikuta 1x

 

FBC DDM Český Krumlov – FBC Štíři Č. Budějovice modří     8:4

Branky: Mazzola 2x, Mráz 2x, Švanda 1x, Dvořáček R. 1x, Dvořáček D. 1x, Forst 1x

Asistence: Forst 2x, Dvořáček R. 1x, Bajer 1x, Mráz 1x

 

FBC DDM Český Krumlov – FBC Štíři Č. Budějovice bílí          2:5

Branky: Švanda 1x, Dvořáček R. 1x

Asistence: Forst 1x

 

FBC DDM Český Krumlov - FBC UNITED Č. Budějovice B         2:3

Branky: Dvořáček R. 1x, Forst 1x

Asistence: Sikuta 1x

 

FBC DDM Český Krumlov - FBC Štíři Č. Budějovice modří        3:2

Branky: Dvořáček R. 3x

Asistence: Forst 2x, Mráz 1x

 

Sestava: G: Vítek Maurenc, Radek Dvořáček, Radek Sikuta, Michal Forst, Samuel Mazzola, Filippo Massaro, Martin Mráz, David Dvořáček, Jakub Švanda, Filip Bajer, Martin Šimek

Trenér: Netušilová