Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Mladší žáci tentokrát až třetí

Další turnaj Jihočeské ligy ml.žáků se odehrál v sobotu 16. února na Meťáku v Č.Budějovicích. Tentokrát jsme změřili síly s týmy FBC Štíři Č. Budějovice bílí a modří a FBC UNITED Č.Budějovice C a G. Nakonec jsme obsadili až třetí místo, i když jsme měli shodný počet bodů s druhým týmem, ale bohužel horší skóre nás posunulo o příčku níže. Hodně nám chyběla naše brankářská jednička Vítek Maurenc.


Mladší žáci tentokrát až třetí
Autor: Veronika Netušilová | Datum: 17.2.2013 - 19:25 | Zhlédnuto: 3945x

FBC DDM Český Krumlov - FBC Štíři Č. Budějovice bílí                                7:2

Hned první zápas pro nás začal dobře. Netrvalo dlouho a skóroval náš šikovný útočník Tonda Řepa. Poté ho následoval jeho spoluhráč z první formace Michal Forst. Góly přispěla i druhá naše řada, za kterou se dvakrát trefil Martin Mráz. I když se kluci na začátku ještě rozehrávali a souhra nebyla perfektní, zápas byl od začátku pod naší taktovkou.

Branky: Řepa 4x, Mráz 2x, Forst 1x

Asistence: Forst 3x

 

FBC DDM Český Krumlov - FBC UNITED Č. Budějovice G                         9:3

Na dalšího soupeře jsme vlétli hned od začátku a asi po pěti vteřinách skóroval Michal Forst! Ten samý hráč si připsal gól i podruhé a hned po něm prostřelil gólmana soupeře Radek Dvořáček. Poté byl vyloučen hráč United a místo toho, abychom zvýšili skóre během přesilovky, dostali jsme branku! Ze smolného gólu jsme se ale otřepali a nasázeli soupeři dalších šest branek. Je pravda, že tentokrát tým United G vystrkoval růžky a podařilo se mu vstřelit nám tři branky. Na druhou stranu, převaha našeho týmu byla znát během celého zápasu. Také se nám podařilo ubránit naše oslabení.

Branky: Dvořáček R. 3x, Forst 3x, Mráz 2x, Massaro 1x

Asistence: Dvořáček D. 1x

 

FBC DDM Český Krumlov – FBC UNITED Č. Budějovice C                         9:2

Zápas s United C navazoval na ty předchozí. Skvělé bylo, že se na vítězství podílely všechny tři formace.

Branky: Dvořáček R. 2x, Forst 2x, Řepa 2x, Mazzola 1x, Bajer 1x, Mráz 1x

Asistence: Mráz 2x, Massaro 1x, Dvořáček R. 1x, Forst 1x, Mazzola 1x

 

FBC DDM Český Krumlov - FBC Štíři Č. Budějovice modří                           4:5

Těžký zápas nás čekal s našim velkým rivalem v této sezóně, s modrými Štíry. Utkání bylo opět dost vyrovnané, i když nás soupeř ze začátku přehrával, tak se nám podařilo zápas vyrovnat, což nás stálo hodně sil. Bohužel pár vteřin před koncem náš brankář neuhlídal svou levou tyčku, dostali jsme branku a zápas nakonec prohráli. 

Branky: Řepa 1x, Dvořáček R. 1x, Forst 1x, Mazzola 1x

Asistence: Řepa 1x, Massaro 1x

 

FBC DDM Český Krumlov – FBC Štíři Č. Budějovice bílí                               2:5

Druhý zápas s bílými Štíry vypadal úplně jinak než ten první, jako bychom hráli s jiným týmem! Štíři nás přehrávali, lépe se pohybovali a jejich střely byly hodně nebezpečné. Náš náhradní brankář Radek Sikuta si s nimi bohužel nevěděl rady, ale také obrana nestíhala soupeřův rychlý přechod před naší branku. Hodně se toto utkání podobalo utkání, které jsme s bílými odehráli na začátku tohoto roku. Zápas mimochodem skončil stejným výsledkem.

Branky: Řepa 2x

Asistence: Massaro 1x

 

FBC DDM Český Krumlov – FBC UNITED Č. Budějovice C                         6:0

Chuť si naši kluci spravili v zápasu s United C, který jsme zvládli opět na výbornou. Opět zde excelovala naše první trochu pozměněná formace – Řepa, Forst, Dvořáček.

Branky: Řepa 3x, Forst 2x, Mazzola 1x

Asistence: Dvořáček R. 2x, Forst 2x, Řepa 1x

 

Sestava: G: Radek Sikuta, Antonín Řepa, Michal Forst, Filippo Massaro, Radek Dvořáček, Martin Mráz, David Dvořáček, Samuele Mazzola, Filip Bajer, Jakub Švanda, Martin Šimek

Trenér: Netušilová