Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Mladší žáci na druhém turnaji třetí

Druhý turnaj Jihočeské ligy mladších žáků se uskutečnil v sobotu 13. října opět ve Sportovní hale Meťák v Českých Budějovicích. Tentokrát se pořadatelství ujal oddíl FBC UNITED Č. Budějovice B. Naši MLŽI se zde utkali s týmy FK Slovan Jindřichův Hradec Blue, FK Slovan Jindřichův Hradec Red, FBC UNITED Č. Budějovice B a FBC UNITED Č. Budějovice C.


Mladší žáci na druhém turnaji třetí
Autor: Veronika Netušilová | Datum: 15.10.2012 - 12:26 | Zhlédnuto: 3822x

Turnaj pro nás nezačal opět dobře, kdy jsme se vyloženě trápili celé první utkání se Slovanem J. Hradec Blue. Bohužel soupeř byl vždy o krok dál než my. Nebyli jsme schopní patřičně reagovat na jeho tlak, souhru a výbornou střeleckou mušku. Prakticky nám soupeř nedal šanci ke skórování. S tímto týmem jsme museli hrát na turnaji dvakrát, a tak i druhý zápas dopadl stejně jen s rozdílem, že jsme dokázali déle držet skóre 0:0.

Chuť jsme si spravili až v zápase s FBC UNITED Č. Budějovice C, kdy mlži hráli koncentrovaněji, dařilo se jim rychle přecházet do útočného pásma a vracet se zpět do obranného pásma.

Hra se nám dařila i se Slovanem J. Hradec Red, ale přece jen tam byly drobné mezery. Největší problém máme zatím s produktivitou, což bylo vidět nejvíce v obou zápasech s J. Hradcem Red. Zahodili jsme spoustu šancí a několikrát jsme soupeře pustili do breaku opět díky nedůsledné obraně. Ve druhém zápase nám rozhodčí bohužel neuznal jasný gól, a tak i tento zápas jsme měli vyhrát stejným výsledkem jako první. Na druhou stranu by to na konečném umístění nic nezměnilo, a tak je třeba si spíše vzít ponaučení z chyb.

Dobře jsme tentokrát zvládli utkání s těžkým soupeřem s FBC UNITED Č. Budějovice B, který nám na minulém turnaji uštědřil dvě vysoké porážky. Je pravda, že jsme zápas prohráli, ale dlouho jsme drželi stav 0:0. Rozhodně jsme lépe bránili a nenechali soupeře snadno projít do útočného pásma. Šance na vyrovnání byly, jen jsme je nedokázali využít.

Na turnaji si poprvé zahrál náš nejmladší hráč David Dvořáček, který předvedl velmi pěkný výkon a  především v obraně byl pro nás velmi platným hráčem. Dokonce zde dal i svůj premiérový gól. Dalším nováčkem byl Martin Mráz, který se dobře sehrál s Radkem Dvořáčkem a Radkem Sikutou a vytvořili společně silnou první formaci. Martin přispěl třemi góly a jednou asistencí. Do dalšího turnaje, který bude tentokrát na domácí půdě, je třeba zlepšit souhru celého týmu, přesnost přihrávek a střeleckou produktivitu.

 

FBC DDM Č. Krumlov – FK Slovan Jindřichův Hradec Blue  0:6

 

FBC DDM Č. Krumlov – FBC UNITED Č. Budějovice C          5:2

Branky: Sikuta 2x, Mráz 1x, R. Dvořáček 1x, Mazzola 1x

Asistence: Mráz 1x, R. Dvořáček 2x

 

FBC DDM Č. Krumlov – FK Slovan Jindřichův Hradec Red   4:3

Branky: Mráz 1x, Mazzola 1x, Massaro 1x, D. Dvořáček 1x

 

FBC DDM Č. Krumlov – FBC UNITED Č. Budějovice B          1:3

Branky: Sikuta 1x

 

FBC DDM Č. Krumlov – FK Slovan Jindřichův Hradec Blue  0:7

 

FBC DDM Č. Krumlov – FK Slovan Jindřichův Hradec Red   3:3

Branky: Mráz 1x, R. Dvořáček 1x, Mazzola 1x

Asistence: R. Dvořáček

 

Sestava: Vítek Maurenc (G), Radek Dvořáček, David Dvořáček, Martin Mráz, Filippo Massaro, Jakub Švanda, Samuele Mazzola, Radek Sikuta, Šimon Jeřábek

 

Trenér: Netušilová