Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Mladší žáci doma a na tradičním výjezdu v J.Hradci

Podruhé se v této sezóně konaly zápasy Jihočeské ligy mladších žáků v naší českokrumlovské hale. Tentokrát byly výjimečné i tím, že si kluci poprvé zahráli na hřišti obehnaném novými kvalitními mantinely, které nám zakoupila provozující společnost PRO-SPORT. Kromě mantinelů nám ještě obstarala nové certifikované branky a za to patří společnosti ohromné poděkování!


Mladší žáci doma a na tradičním výjezdu v J.Hradci
Autor: Veronika Netušilová | Datum: 1.4.2018 - 00:00 | Zhlédnuto: 4973x

A nyní k zápolení na hřišti. Náš tým mladších žáků nastoupil proti tradičním soupeřům, se kterými sehrál již několik zápasů. Branku střežil paradoxně náš nejlepší střelec David, ale po nemoci si ani více nemohl dovolit. Mimochodem David chytal skvěle, je fajn mít v týmu pár všestranných hráčů. V prvním utkání nás tentokrát Štíři potrápili, i když to podle výsledku není zřejmé. Nasadili proti nám účinnou obrannou hru, především v prostoru před brankou bylo hodně těsno. Naštěstí se nám povedli dvě střely z větší vzdálenosti, které vlastně rozhodli zápas. Sice jsme byli více na míčku, ale modří odehráli slušné utkání a je znát, že jejich forma jde nahoru. S Kaplicí to byl opět boj o každý milimetr hřiště. Chvíli jsme byli my tím aktivnějším týmem, chvíli zase Kaplice. Hra se přelévala z jedné útočné třetiny do druhé. Rozhodla prakticky až třetí část, kdy jsme za stavu 2:3 v náš neprospěch byli blízko od vyrovnání a nakonec dostali dva góly z brejku. Oba domácí zápasy byly ale celkově slušně odehrané. Děkuji všem organizátorům za pomoc a rodičům, kteří se přišli podívat a zafandit.

FBC Český Krumlov – FBC Štíři Č.Budějovice modří      3:1

G: Matyáš C., Nicolas H., Honza P.

A: Dan H., Tomáš M., Matyáš C.

 

FBC Český Krumlov – FBC Spartak Kaplice                     2:5

G: Matyáš C., Vašek S.

A: Honza P., Nicolas H.

Sestava: G: David Tomeš, Lukáš Saitl, Dan Herber, Martin Klíma, Tomáš Minařík, Honza Pilař C, Joska Veselý, Matyáš Cajthaml, Matěj Švarc, Nicolas Humpál, Vašek Schneider

 

V Jindřichově Hradci jsme sehráli dva naprosto odlišné zápasy. TJ Hraničář Malonty nám ukázal špičkový florbal, systém jak se to má hrát. Přivezl si sebou dvě vyrovnané formace, vysportované kluky, kteří hrají chytrý florbal, jsou velmi technicky zdatní a hlavně rychlí. Tento tým mladších žáků už by mohl klidně hrát vyšší ligu a neztratil by se. Přestože jsme hráli na tři formace, byli jsme bohužel jen „diváky“ celého zápasu. Vše skončilo debaklem. Pochvalu si ale zaslouží náš gólman Dan Bárta, který vychytal spoustu malontských vyložených šancí včetně nájezdu.

Druhý zápas s Meťákem se odvíjel v úplně jiném duchu. Celkově vyrovnaný zápas, kdy náš tým měl v závěru velký nápor a chybělo opravdu málo ke kýžené výhře.

Poslední zápasy nám ukázali, že máme skvělé spolehlivé obránce, šikovné gólmany, pár kvalitních útočníků. Největší slabinou našeho týmu je ale obranná hra téměř všech útočníků, která prakticky není. Kluci se nevracejí zpět do obrany okamžitě po ztrátě míčku, nemají navázaného hráče. Na tom musíme zapracovat. Z těchto přečíslení dostáváme hodně branek.

FBC Český Krumlov – TJ Hraničář Malonty                   0:14

FBC Český Krumlov – SK Meťák České Budějovice     1:1

G: Vašek Schneider

Sestava: G: Dan Bárta, David Tomeš, Lukáš Saitl, Dan Herber, Martin Klíma, Tomáš Minařík, Honza Pilař C, Joska Veselý, Matyáš Cajthaml, Matěj Švarc, Nicolas Humpál, Vašek Schneider