Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Béčko dál s převahou

Sobotní dopoledne strávilo krumlovské Béčko na kaplických palubovkách, kde si vystřílelo dalších šest bodů!


Béčko dál s převahou
Autor: David Řeháček | Datum: 29.1.2012 - 00:00 | Zhlédnuto: 4507x

FBC THC Velešín B

FBC Český Krumlov B - FBC THC Velešín B 11:5 (3:2|5:1|3:2)

V prvním utkání nás čekal pořadatel turnaje – Velešín B, doplněný o dva borce z áčka. Předem bylo jasné, že nepůjde o jednoduchý zápas. Náskok šesti bodů bylo ale třeba udržet, takže jsme do prvního zápasu dali všechno – a byl z toho jeden z nejlepších zápasů, které jsme v letošní sezoně odehráli. Vedení jsme se ujali již po půl minutě hry, ale udrželi jsme si ho pouze do začátku minuty čtvrté. Navíc minutu nato se vedení ujal soupeř. Hra byla rychlá, šance na obou stranách. Do konce třetiny jsme stihli dát ještě dva góly a strhli tak vedení opět na svou stranu. Ve druhé třetině jsme pomalu stupňovali tlak na velešínského golmana, který se musel pořádně ohánět pod palbou našich ostrostřelců. Náskok o pět branek jsme si ve třetí třetině již pohlídali a zápas dovedli do vítězného konce. Pěkné kombinace, přesné střely, pokrytí klíčových hráčů soupeřícího týmu, ubráněná oslabení, proměněná přesilovka, rychlé tempo hry – další cenné vítězství.

 

FBK SVOP-69 Jindřichův Hradec

FBC Český Krumlov B - FBK SVOP-69 Jindřichův Hradec 14:6 (3:0|4:3|7:3)

Ve druhém zápase jsme se utkali s posledním týmem tabulky, ale borci z Jindřichova Hradce nám ty tři body nedali lacino. První třetinu jsme sice vyhráli 3:0, ale samotný průběh hry tomu úplně neodpovídal. Soupeř rychle napadal naše beky ve třech i více hráčích, což se mu sice nakonec stalo osudným – více prostoru vepředu, dokázali naše útočné lajny využít, ale také nás tímto stylem dokázal potrápit. V první polovině druhé třetiny jsme byli jako jiný tým, poměrně velké množství nepřesností, častá přečíslení v našem obranném pásmu,  J. Hradec snižuje na 5:3. Do konce třetiny jsme sice náskok navýšili na 7:3, ale hra byla pořád ne úplně kvalitní. O přestávce jsme se museli už jen uklidnit a začít zase hrát po našem. Třetí třetinu jsme již měli míček na hokejkách převážně my a další kolotoč střel, převážně během posledních šesti minut zápasu, málem připravil zapisovatele o ruku. Hradečtí využili mezer v naší již dosti otevřené formaci a z brejkových situací nás ještě stihli obšťastnit třemi góly, ale náskok byl již značný, takže obdržené góly byly doprovázeny už jen mávnutím ruky. Vyříkáme si na tréninku. I tyto tři body jsme si vydřeli a o to víc nás můžou těšit.

Celkově je hra z naší strany již mnohem atraktivnější, stálá sestava na zápasech, domluvené standardní situace, vetší přesnost střelby a nahrávek. Pomalu začínáme fungovat jako sehranej tým, ale samozřejmě to chce ještě nějakej čas, než nastoupíme na ten Tatran :)

Sestava – G: Lepka, Hynek, O: Řeháček, Jany, Krol, Šimo, U: 1) Bednář, Sulzer, Kotěšovský 2) Trněný, Lučan, Pompe